hejo wrote:Nagyon zajos és csúszik.
Persze relatíve, mert ugye olyan mértékben nincs motor és szélzaj, hogy a gumit halljuk hangosnak.(persze hangoskodik is)
Erre mondom én, hogy túl jó autó ez , ehhez a Michelin Energyhez!

hejo wrote:Nagyon zajos és csúszik.
Butch wrote:
Srácok! Mi a baj ezekkel a gumikkal?Miért akar mindenki ezektől a pacskeroktól +szabadulni?
Butch wrote:
Srácok! Mi a baj ezekkel a gumikkal?Miért akar mindenki ezektől a pacskeroktól +szabadulni?
jezol wrote:Megpróbálkozom én is a nyári gumik eladásával. Ugyan nem ezen a fórumon!Ha sikerül akkor kap valami szuperebb papucsot, ha nem akkor maradok a misiknél!
Üdv!
hát azt javaslom próbáld máshol is hirdetni a neten, mert ezektől a Michelinektől a caartársak is szabadulni szoktak...ez az autó túl jó ehhez a Energyhez.![]()
Én is eladtam a 185 -ösemiet, persze nem itt lett rá vevő
Tomi1973Wien wrote:gyari SW gumitalca elado.
altalanos kopasi nyomok.
2008 juli 26-i gumitalca (atvetel idopontja), eddig kb. 24eKm-t 'futott' a csomagtartoban.
ar megegyezes szerint.
udv
tomi
karakassanyi wrote:Sziasztok! Eladnám gyári Michelin Energy papucsokat(4db) 195/65r15 91h acélfelnivel vagy felni nélkül. Gyakorlatilag új,autón még nem volt.Árban megegyezünk priviben.
ceeee wrote:
Na ,nekem sikerült elpasszolni. .te árulod még? Ha igen, adok tippet privátban bárkinek szívesen
cakes wrote:én is meghirdettem a nyári-gyári misiket
a laktanyába is kipapírozom ... hátha rácsap vki![]()
és most vettem észre h nekem 91V az indexe
cakes wrote:csak érdeklődés szintjén kérdem....(én is hirdetem a sajátomat)
milyenre akarod cserélni a gyári misi papucsokat?
Brian63 wrote:
Amihez nem írtam, hogy használt, az vadi új. A 320-as HDD is az.
GregHozta wrote:Ha nem badsector-os a 320as winyó, akkor érdekelne egy... (asszony választás elé állított... vagy winyó, vagy kihangosító) majd írok privátot, hogy megbeszéljük a részleteket.
Brian63 wrote:Megnövekedett törlesztőrészleteimre való tekintettel az alábbiakat bocsátanám vásárra.
Nokia CK-7W bluetooth-os kihangosító (más márkához is jó) 7000Ft
Nokia CK-20W ...stb....... 11000Ft
Maxtor Diamondmax21 3,5" 80GB Sata HDD 4000Ft (több darab)
Samsung 2,5" (laptop) 320GB Sata HDD 6000Ft (2db)
Külső 3,5" USB ház használt 1500Ft (3db)
Linksys WRT54G2 wifi router 4000Ft
Verbatim Printelhető felületű (matt fehér) CD (25 és 50db-os, eredeti, matricás) 40Ft/db
Verbatim Printelhető felületű (matt fehér) DVD (25 és 50db-os, eredeti, matricás) 50Ft/db
1db Piros gyerekülés használt (néhol karcos, de tökéletes) 4000Ft (igény esetén adok hozzá egy rossz gyereket is)
1db Dell505 használt laptop. 14" képernyő, Új 60G HDD, új akku, új hordtáska, legális winXP-vel 50000FT
1db eredeti dobozos IGO8 SD kártya. Frissíthető, legális meg minden. (PDA-ról PNA-ra váltottam) 15000Ft
1db 16"-os használt gyerekbicikli 8000Ft
flatley wrote:A 17 -es nem lesz már nagyon kényelmetlen?
Elég sok helyen olvasni, hogy az már annyira nem tünteti el az úthibákat. egy kicsit rázósabb lesz vele az út
bár mondjuk aki csak jó úton használja annak minden képen érdemes, mert iszonyat jól néz ki vele a kocsi.
ilias wrote:Március körül kerítenék sort a cserére, csak ha sikerül jó árért új felnit és új gumit kapnom. Előtte nem válok meg tőlük.
Én 10e-el is elégedett lennék darabjáért.
Igen-igen, 17 inch-es, na jó, zoll-os.
Ha nem jön össze, akkor egy 16"-os bizti. 7 vagy 7.5 széles.
kámi wrote:Szia Illias !
Biztos neked is van valami elképzelésed az árral kapcsolatosan,de sztem max. 12 e. lehet darabjáért kérni ... próbáld meg felrakni több helyre pl. apronet,vatera,stb. az általad elképzelt összegért és majd meglátod mennyire van rá kereslet.
Csak nem 17 lesz ?
ilias wrote:Van valakinek infója vagy tippje arról, hogy mennyit érhet a 16-os nyári Michelin kb.9.000 km-el? Lehet, hogy eladósorba kerülnek a gumik.
cakes wrote:egyelőre epekedve várom az ipod-usb kábellel való randidat ... és ha beválik, abban a pillanatban rárabolok én is (időm mint a tenger)
hae7es wrote:(halkan jegyzem meg, ha bárkinek kell valami, ebayról, és ráér neki(kb. havonta járok haza), esetleg nem bízik a magyar postában én szívesen segítek, valahogy meglogisztikázzuk)
vlevi wrote:Hátigen. Pedig ha keménycsávó akarsz lenni, akkor ezekbõl választasz :
http://makettinfo.hu/forum/image.php?img_url=upload%2F200812%2F127544_63673_91.jpg#image_82441
Vagy http://makettinfo.hu/upload/200812/127542_63076_733697.jpg
kocsis wrote:Szia Tubolya!
Nekem egy CRDI SW-van 205/55/16-os gumival, pont egy éve. Ez idõ alatt bejártuk vele Svédországtól Athénig Európát és a személyes tapasztalatom szerint ehhez a kemény futómûhöz nem való a széles peres gumi. Nagyon jó lenne ez a gumi ha az I30 futómûve lenne alatta, amely sokkal lágyabb. A svédeknél annyi Ceed van mint nálunk Suzuki vagy Opel Astra, õ náluk szinte mindegyik autó "hasonló" a mi EX felszereltségünkhöz, sokkal-sokkal jobb minõségi útjaik vannak és alig láttam 1-2 darab 17" felnivel szerelt Ceed-et.(elgondolkodtató!) Jó a széles peres gumi, de csak akkor ha mindig a határon akarsz autózni, de a saját véleményem szerint ehhez a futómûhöz max. a 195-ös gumi illik kényelem és rugózás szempontjából.
Üdv: Laci
vlevi wrote:Hátigen. Pedig ha keménycsávó akarsz lenni, akkor ezekbõl választasz :
http://makettinfo.hu/forum/image.php?img_url=upload%2F200812%2F127544_63673_91.jpg#image_82441
Turbolya wrote:Szia! Még mindig nem tudtam eldönteni, hogy jobb-e a 16" nyárra, vagy maradjak a 15"-nál.Még utána járok a dolognak. Anyagilag biztos jobban járnék, ha maradnék a 15-nél, mert csak alufelnit kellene vennem. A kerék átmérõje is ennél a méretnél a legnagyobb. Ezek szólnak mellette.
![]()
A 16"-al nincs tapasztalatom és kevés az infom, hogy az esztétikán kívül miért érné meg új gumit és felnit is venni sok pénzértés még a fogyi is emelkedne egy picit
Megköszönném, ha a 16"-ok megírnák elõnyeit a 205/55R16-nak