Sziasztok.
Eladó egy gyári állapotú Pro_Ceed 1.6CRDI EX plusz Sport Csomag (17-es kerekek, keményebb gátlók stb.)
Akinek van egy kis pénze és hajlandósága egy szinte fullos Pro_Ceed-et venni az most megfogta az isten lábát.
Ugyanis úgy néz ki kapok céges kocsit és el kell adnom az én kis drágaságom. A kocsim 2008-as gyártású és 2008/03-as forgalomba helyezésű. Még karcmentes, az ajtót sem nyitották ki rá. Éjjel, nappal mélygarázsban állt. Éjjel a lakóparkban, nappal meg a cégnél.
Népítéletem:
http://www.nepitelet.hu/index.php?op=it ... t_id=75731
Tényleg hibátlan a kocsi és tényleg gyári állapotú, gyakorlatilag bejárattam, mivel gépészmérnök vagyok ezért az olaj minőségére és a motor használatára mindig nagyon ügyeltem, még a végsebességét sem tudom (szégyen ide vagy oda) a kocsimnak annyira kíméltem.
Akit
komolyan! érdekel megnézheti a kocsit és vezetheti is. De kalandorok és komolytalanok kíméljenek mert velük szemben könyörtelen és mogorva vagyok.
Hát mit mondjak még: én megvettem, bejárattam, bukok rajta kb 1 milliót aki meg megveszi az nagyon jól vár vele és röhög rajtam valamint és kap még 6 év garanciát.
Még sehol sem hirdettem meg, mert előnyben részesítem a klub és forumtagokat.
Ja,
ár. Mivel nem vagyok egy nyerészkedő fajta és nekem fontosabb az, hogy gondos gazdája legyen a kocsinak ezért indulónak
3.9milliót gondoltam érte. Akit tényleg érdekel azzal tutira meg tudunk egyezni. 1 éves sincs és 16900km van benne ami full valós. Napi szintű Budapest-Budaörs használat és 1 havonta szülőkhöz haza (ami kb. 500km oda-vissza). Belvárosban sosem használtam, rossz utakon szintén nem, ezért a futómű is tökéletes.
Extrák: Ezen a télen kapott 4 darab 16 colos acélfelnit rajtuk Fulda Crystal Montero 2 téligumikat és van benne egy Bear Lock sebváltózár amely nem stiftes hanem rejtett zárszerkezetes, tehát esztétikus. Semmi más, igyekszek egy kocsit gyári állapotában megtartani és nem szétcsicsázni minden vacakkal.
Dohányzás tilos volt a kocsiban, malacot, gyereket, hátsó ülésen utasokat sosem látott, Kia ceed gyári, textilszőnyeg van benne, fényezés természetesen fekete metal.
Akit érdekel képeket küldök. Ha komoly a szándék akkor itt lehet még kérdezni illetve privát üzenet.
FONTOS: nem árulok zsákbamacskát, ezért tényleg gyere és nézd meg próbáld ki, nyomozd le, viszont cserébe azt kérem ne raboljuk feleslegesen egymás idejét. tehát ha komoly az érdeklődés csak akkor kérdezz, de akkor ne fogd vissza magad, szívesen válaszolok.
Ps. most megy első kötelező szervizre, természetesen azt én megcsináltatom rajta.