"Leírás 2kulcs,Mo.-i szervizkönyv. új ára 3,680,000ft.!!!! "
Na ezt + minek írta ide????
CEE'D SW 1.4 EX limited Silver Line Miami Antracit + Michelin Energy Saver Téli papucs:Michelin Alpine A4 Ollé a CEE'D-emben nagyszerű volt Pillákok Renault Scenic TomTom 1.5 dci részecskegyorsítóval Silver Line Miami Antracit + Michelin Energy Saver 15" Téli papucs:Michelin Alpine A4 15" Suzuki VZ 800 Intruder
rotax wrote:Ha valakinek tudok alkatrészt adni,az Neki is haszon,mert nem kell a szervizes árat kifizetnie az alkatrészért,egyébként kevés apróságot keresnek még a kollegák a fórumról,hála a hosszú garinak és jó minőségnek,a sérülteket meg viszik szervizbe,pedig meg lehetne úgy is oldani,hogy a tulajdonosnál is maradjon egy kis pénz-hiszen az Ő autója lett értékcsökkent-ne a szervíznél,esetleges önrészről már nem is beszélek! Találkozóról nem tudok részleteket,csak hogy jelentkeztem családostól! Üdv!
Ez így van ahogy mondod. Én is szeretnék érdeklődni egy 16" dísztárcsa iránt, mert egy eltörött, és most csak felnim van. Választ privbe várom.
A találkozóra pedig helyes hogy jelentkeztetek. De ha benézel a fórumtalálkozók/ceeday 2 topicba, vagy az általánosba akkor ott visszalapozva megtalálod az alap infókat. Ami a programokat illeti, azokat pedig közzétesszük mikor elkészülnek.
Vitya wrote: Nem kell köszönni, ez csak természetes, hogy segítünk egymáson. Kinek segítség, kinek haszon. Találkozóra jelentkeztél? ha még nem akkor nézz be a fórumtalálkozókba, és jelezd szándékodat e-mail-en. Lehet ott is kell pár cucc az embereknek.
Ha valakinek tudok alkatrészt adni,az Neki is haszon,mert nem kell a szervizes árat kifizetnie az alkatrészért,egyébként kevés apróságot keresnek még a kollegák a fórumról,hála a hosszú garinak és jó minőségnek,a sérülteket meg viszik szervizbe,pedig meg lehetne úgy is oldani,hogy a tulajdonosnál is maradjon egy kis pénz-hiszen az Ő autója lett értékcsökkent-ne a szervíznél,esetleges önrészről már nem is beszélek! Találkozóról nem tudok részleteket,csak hogy jelentkeztem családostól! Üdv!
rotax wrote:Szia Vitya! Köszönöm a bizalmat,tudok féltengelyt a kollégának( 3 garnitúrából választhat benzineshes,2-ből dízelhez.) Mégegyszer köszi.Üdv.
Nem kell köszönni, ez csak természetes, hogy segítünk egymáson. Kinek segítség, kinek haszon. Találkozóra jelentkeztél? ha még nem akkor nézz be a fórumtalálkozókba, és jelezd szándékodat e-mail-en. Lehet ott is kell pár cucc az embereknek.
roland78 wrote:Sziasztok. Eladóvá vált egy Lada 112 1.5 16V, 2003-as, 130.000 km-rel, folyamatosan karbantartva. Ha tudtok valakit akit érdekelne esetleg, szóljatok.
roland78 wrote:Sziasztok. Eladóvá vált egy Lada 112 1.5 16V, 2003-as, 130.000 km-rel, folyamatosan karbantartva. Ha tudtok valakit akit érdekelne esetleg, szóljatok.
vagy csak én vagyok lemaradva és ilyen árak vannak?
Az szerintem is durva. Úgy vagyok mint Márkus László a fotellal: Mi került ezen a fotelon 4700 Ft-ba? anno. És szétszedte. Én sejtem, nem az anyag, demég csak a munkadij se.
nincs vkinek eladó mukodoképes biciklije? nekem lenne és nem kempinget akarok!
1,6 Crdi LX Plus + komfort csomag, az ötajtós, 195/65R15 Michelin Energy - 139 670km 2007.05.15 óta Z módszer feltalálója (elektromos ablakemelő javítás) chat
jezol wrote:Egy kicsit OFF a téma de remélem senki nem orrol meg rám emiatt! Az egyik nagyon jó barátom keres Nissan Almera Tino-hoz bal első lámpát. Egy kicsit koccantak vele és az összes rögzítőfülecske elpattant. Ha valaki tud segíteni vagy van ötlete merre induljon a barátom akkor vegye fel velem a kapcsolatot pü-ben! Sajnos elég ritka típus kis hazánkban.
Előre is köszönöm a segítségeteket!
III. ker Áldomás utcában van egy bontó. A "sima" Almera-mhoz találtam ott cuccokat. Szerencsére csak 2-szer kellett.
Egy kicsit OFF a téma de remélem senki nem orrol meg rám emiatt! Az egyik nagyon jó barátom keres Nissan Almera Tino-hoz bal első lámpát. Egy kicsit koccantak vele és az összes rögzítőfülecske elpattant. Ha valaki tud segíteni vagy van ötlete merre induljon a barátom akkor vegye fel velem a kapcsolatot pü-ben! Sajnos elég ritka típus kis hazánkban.
rotax wrote:Üdv! Eladásra kínálom egy EX limited extracsomagját! Digitklíma,4 motoros ablak,elektromos-behajló tükrök,USB,Fűthető aktív fejtámlás űlések,váltógomb,bicskakulcsos gyújtáskapcsoló... Összes kábelezés,kapcsolók stb.
Üdv! Eladásra kínálom egy EX limited extracsomagját! Digitklíma,4 motoros ablak,elektromos-behajló tükrök,USB,Fűthető aktív fejtámlás űlések,váltógomb,bicskakulcsos gyújtáskapcsoló... Összes kábelezés,kapcsolók stb.
Zofren wrote: az elektromos tukroket vajon utolag be lehet épiteni egy simába is?
Szia! Be lehet,de spórolósan bánnak a kábelekkel Kiáéknál,így a munka nagy része abból áll,hogy kábelt fűzögetsz.Plussz a belső tükörborítás is más,van oda gyári csipogóm is,annak a kábelezése is rajta van az ajtó kötegén.
GregHozta wrote:Rotax! Nem adod el külön az ülésfűtés kapcsolóját és a fűtőszálakat?
Szia Greg! Van olyan ülésem is amelyiknek a váza sérült,abból át tudod rakni a fűtést.Meg a kábelezést...Van lehetőség rá,hogy Te bontsd ki a kábeleit az autóból,úgy könnyebb lesz belerakni a másikba.Nem kis munka.
Zofren wrote: az elektromos tukroket vajon utolag be lehet épiteni egy simába is?
Ha elég kreatív vagy akkor szerintem igen.De akkor az egész ajtó könyöklőt cseréld ki.
CEE'D SW 1.4 EX limited Silver Line Miami Antracit + Michelin Energy Saver Téli papucs:Michelin Alpine A4 Ollé a CEE'D-emben nagyszerű volt Pillákok Renault Scenic TomTom 1.5 dci részecskegyorsítóval Silver Line Miami Antracit + Michelin Energy Saver 15" Téli papucs:Michelin Alpine A4 15" Suzuki VZ 800 Intruder
rotax wrote:Sziasztok! 2008-as Ceed SW 1.4 ex limited borult alkatrészei eladók.(elektromos tükrök,fűthető-aktív fejtámlás ülések,digit klíma,4x el.ablak,stb.06 304343312.
az elektromos tukroket vajon utolag be lehet épiteni egy simába is?
1,6 Crdi LX Plus + komfort csomag, az ötajtós, 195/65R15 Michelin Energy - 139 670km 2007.05.15 óta Z módszer feltalálója (elektromos ablakemelő javítás) chat