noridzs01 wrote:Ha valaki szeretne rendkívül ízléses kétoldalra kivezetett kipufogót, akkor keressen meg! Az ár 48000 Ft! És nagyon profi ! Kérésre képet is küldök! Ha valaki segít hogyan tudok ide is képet felrakni akkor azt megköszönöm!
Elsõnek itt az én régi autóm... mint referencia munka (a kép minõsége nem a legjobb, mert telefonnal készült, de a lényeg látszik)
1,4 EX Black Pearl szemöldökkel Nyári: 205/55 R16 Hankook Ventus Prime 2 + Dezent V alu Téli: 205/55 R16 Kléber KrisAlp HP + gyári dísztárcsák
ilyet legkozelebb légyszives az Adok-veszek topikba irj. köszi
noridzs01 wrote:Ha valaki szeretne rendkívül ízléses kétoldalra kivezetett kipufogót, akkor keressen meg! Az ár 48000 Ft! És nagyon profi ! Kérésre képet is küldök! Ha valaki segít hogyan tudok ide is képet felrakni akkor azt megköszönöm!
1,6 Crdi LX Plus + komfort csomag, az ötajtós, 195/65R15 Michelin Energy - 139 670km 2007.05.15 óta Z módszer feltalálója (elektromos ablakemelő javítás) chat
Felteszed a képet mondjuk a www.kepfeltoltes.hu oldalra. Az ott kapott linket meg bemásolod ide. Sztem ez a leggyorsabb megoldás, ha nincs webes képtárad.
Ha valaki szeretne rendkívül ízléses kétoldalra kivezetett kipufogót, akkor keressen meg! Az ár 48000 Ft! És nagyon profi ! Kérésre képet is küldök!
Ha valaki segít hogyan tudok ide is képet felrakni akkor azt megköszönöm!
Sziasztok!
Nekem is most cserélték. 25.000.-Ft. Sajnos még se bontottat se utángyártottat nem lehet beszerezni.
Baji András wrote:Sziasztok!
Kis segítség kellene! Megsérült a jobb oldali hátsó lámpám alsó része. Tudna valaki segíteni, hol mennyiért lehet beszerezni? Típus:1.6 crdi sw. Lehet külön cserélni az alsó és a felsõ lámpákat, vagy kénytelen leszek egyben az egészet kidobni 1 kis sérülés miatt?
Kis segítség kellene! Megsérült a jobb oldali hátsó lámpám alsó része. Tudna valaki segíteni, hol mennyiért lehet beszerezni? Típus:1.6 crdi sw. Lehet külön cserélni az alsó és a felsõ lámpákat, vagy kénytelen leszek egyben az egészet kidobni 1 kis sérülés miatt?
Szia. Elõször is üdv köztünk.
Nehezet kérdeztél, mert ha emlékezetem nem csal akkor még nem merült fel ilyen gond. Javaslom, hogy vedd fel a kapcsolatot a szervizzel, és érdeklõdd meg tõlük. De ha sikerült valamire jutni, akkor jelezd légyszives, minket is érdekel.
Szia!
Tudtommal már volt egy SW, akinek beütötték a hátsó lámpáját. Talán elõkerül a topiktárs, és elárulja, hogy oldották meg.
1,4 EX Black Pearl szemöldökkel Nyári: 205/55 R16 Hankook Ventus Prime 2 + Dezent V alu Téli: 205/55 R16 Kléber KrisAlp HP + gyári dísztárcsák
Kis segítség kellene! Megsérült a jobb oldali hátsó lámpám alsó része.
Tudna valaki segíteni, hol mennyiért lehet beszerezni? Típus:1.6 crdi sw. Lehet külön cserélni az alsó és a felsõ lámpákat, vagy kénytelen leszek egyben az egészet kidobni 1 kis sérülés miatt?
haetes wrote:tyõõõ és megvetted már a 18"-ost? majd tegyél fel róla képeket, kiváncsi vagyok hogy áll neki! pusztán csak kiváncsiság, mert én max 16"ig gondolkodok, afelett már elég jól megdolgozza a futómûvet!
Egyetértek, meg az extra méret, a kerékcsapágynak se tesz jót. Elõbb utóbb feladja a közelharcot, mert nem arra tervezték.
haetes wrote:tyõõõ és megvetted már a 18"-ost? majd tegyél fel róla képeket, kiváncsi vagyok hogy áll neki! pusztán csak kiváncsiság, mert én max 16"ig gondolkodok, afelett már elég jól megdolgozza a futómûvet!
Lemondtam róla így mostanság, úgyhogy igazából lehet csak a felniket adám el gumi nélkül, de ezt majd még eldöntöm! Beszéltem több emberrel és félek én attól a 18tól... elég lenne a 17 ami most van...tapad mint vasorrú bába a mágnesasztalhoz
A felnigarnitúrát görgõzve adnám kb 70-80ért ha az érdekes lenne valakinek, szóljon.... Alessio Super amúgy
Kia Cee'd SW 1.6 CRDi EX Black 140.000km 2008.06.05 óta
tyõõõ és megvetted már a 18"-ost? majd tegyél fel róla képeket, kiváncsi vagyok hogy áll neki! pusztán csak kiváncsiság, mert én max 16"ig gondolkodok, afelett már elég jól megdolgozza a futómûvet!
ilias wrote:A keresztneve a felninek? Milyen széles? Korrekt az ára. Sajna én most télire gyüjtök. Ha lenne kamionról leesett gumi, akkor tavasszal lehet, hogy 17-re váltanék (a felni szinte ugyanannyi 16 és 17"-nál).
Alessio Super 7,5x17 5x114,3 ET42
zozi85 wrote:Október 31 környékei átvétellel eladnám 17es 5ágú alessio alufelnim és 225/45 16ezer km-t ment(addig lesz az 20 is) Pirelli P7 gumijaimat egyben! Akit érdekelne, szóljon! irár:130ezer Eladás oka: 18asra váltok
A keresztneve a felninek? Milyen széles?
Korrekt az ára. Sajna én most télire gyüjtök.
Ha lenne kamionról leesett gumi, akkor tavasszal lehet, hogy 17-re váltanék (a felni szinte ugyanannyi 16 és 17"-nál).
Narsil wrote:A jégkorszak kettõ jutott az eszembe, amikor Manfréd mondta a nagyközönségnek a kereskedõ taturól, (nem jut eszembe a neve): - Az anyját is eladná egy jégkockáért! - Dehogy is. (Kettõért a tied)
Amelyiket elkapta a vízi szörny...az volt a Rudi elnevezésû azt hiszem.
A jégkorszak kettõ jutott az eszembe, amikor Manfréd mondta a nagyközönségnek a kereskedõ taturól, (nem jut eszembe a neve):
- Az anyját is eladná egy jégkockáért!
- Dehogy is. (Kettõért a tied)
Én odaadom Neked 40ért a garnitúrát!
200kmet mentek autópályán a nyíregyi megvételtõl egy pesti gumisig, ahol le lettek cserélve! Csavart nem tudok adni, mert az az alufelnin van rajta! De a 15ösé jó kell hogy legyen
Nincs valakinek felesleges,elcserélhetõ 16-os gumija (~2500 km-t futott 15-ös helyett, értékegyeztetéssel)
- akkor menne a dolog, ha egy hármas akcióban valaki cserélne velem gumit, akkor cserélhetnénk felnit.
zsolt777 wrote:Tényleg kár, hogy nem elõbb szóltál. Igy nem igazán megy a dolog... Esetleg a 17-es Alessiost nem akarod kisebbre cserélni - labdát ugyan nem, de KIA bögrét tudok hozzá adni...
Hehe... a felnit nem adom Csak a 16os lemezt :P
Tényleg kár, hogy nem elõbb szóltál. Igy nem igazán megy a dolog...
Esetleg a 17-es Alessiost nem akarod kisebbre cserélni - labdát ugyan nem, de KIA bögrét tudok hozzá adni...
zozi85 wrote:Hmm... nekem nincs már rajta a régi gumi, eladtam Kár hogy nem szóltam elõbb... Mi legyen?
Engem érdekelne a csere,mert szeretnék 16-ost de csak gumival együtt - mert ugye a 16-os felnikre nem tudom felhúzni a 15-ös gumit. Amúgy a matrica amit kaptam tõled gyönyörûen mutat.
Üdv Zsolt
Hmm... nekem nincs már rajta a régi gumi, eladtam Kár hogy nem szóltam elõbb... Mi legyen?
Engem érdekelne a csere,mert szeretnék 16-ost de csak gumival együtt - mert ugye a 16-os felnikre nem tudom felhúzni a 15-ös gumit.
Amúgy a matrica amit kaptam tõled gyönyörûen mutat.
Üdv Zsolt
zozi85 wrote:Cserélném a 16os lemezfelniket 15ösre! 200km-t mentek, hasonlóan jó állapotú garnitúra érdekel
flatley wrote:Mi a baj a 16" -sokkal. Mi nem tetszik benne ?
Nincs bajom, de a 15öshöz olcsóbb a téligumi Meg én amióta élek a minnél kisebb, és dagattabb gumihoz ragaszkodom És most olcsó a téligumi és venni akarok!
flatley wrote:Privát üzit nem tudtam írni, de részrõl ok. Most már csak az a kérdés, hogy hol és mikor tudnánnk meg ejteni a dolgot. Én pesten vagyok amint láttom te meg Szajolban. Valahogy jó lenne össze hozni a dolgott.
Köszi.
Szia flatley.
Meg kaptam az üziket,mind a 8-at Irtam neked remélem meg kaptad?
1,4 ex limited+ecs black pearl 6.7l/100km
Üdv:Gábor
Privát üzit nem tudtam írni, de részrõl ok.
Most már csak az a kérdés, hogy hol és mikor tudnánnk meg ejteni a dolgot.
Én pesten vagyok amint láttom te meg Szajolban. Valahogy jó lenne össze hozni a dolgott.