Valószínû nem azért akartad a "holdig rúgni" az ajánlattevõt, mert túl sokat kínált volna érte! ..........Mit dobott fel 2.700.000.-Ft-ot?
Üdv
Füles
ilias wrote:Kértem és kaptam árajánlatot a sárga Cee'd-re az AAAAutótól. Mit gondoltok mennyit ajánlottak? 300.000-es -tól, -igot mondtak.
Súgás képpen: azt hittem, hogy a Holdig rúgom az ajánlattevõt.
Kértem és kaptam árajánlatot a sárga Cee'd-re az AAAAutótól. Mit gondoltok mennyit ajánlottak? 300.000-es -tól, -igot mondtak.
Súgás képpen: azt hittem, hogy a Holdig rúgom az ajánlattevõt.
cakes wrote:szept.17-én landol a gépünk magyarhonban.
aztán még eü, meg ilyen-olyan kötelezõ megjelenések, kötelezõ körök amiket le kell futni. utána pár nap szabi, majd vissza a mókuskerékbe.
de már végleg otthon maradok, félévig (minimum) nem teszem ki a lában a határon túlra
Igazán figyelmesek vagytok, hogy a gyermekem 2. szülinapjára tettétek a hazautat.
A párbeszédünket meg lehet majd folytatni.
szept.17-én landol a gépünk magyarhonban.
aztán még eü, meg ilyen-olyan kötelezõ megjelenések, kötelezõ körök amiket le kell futni. utána pár nap szabi, majd vissza a mókuskerékbe.
de már végleg otthon maradok, félévig (minimum) nem teszem ki a lában a határon túlra
Hmmm...nem úgy néz ki mintha tesztautó lett volna. Szerintem ennyiért megéri, ahogy Greg is írta. A környezet esetleg árulkodó lehet, de lehet, h direkt ide vitték fotózni, h ne tûnjön fel tesztautóság vagy ilyesmi.
Nem az enyém, de a szín és forma stimmel.
Ha jól látom, ez még 5+2év garos, egyébként meg egy sima EX felszereltség. Lényegében 1,2 millióval olcsóbb a listaárnál, és keveset futott. De neked kell dönteni.
1,4 EX Black Pearl szemöldökkel
Nyári: 205/55 R16 Hankook Ventus Prime 2 + Dezent V alu
Téli: 205/55 R16 Kléber KrisAlp HP + gyári dísztárcsák
Narsil wrote:Szia! Elõre is köszi, és nem történt semmi, hogy nem láttuk, nagyjából azért el tudjuk képzelni. De sajnos a pénztárcánk szab határt az álmainknak. Kicsit összeszedjük a gondolatainkat, és válaszolok a kérdésedre. Elõre is köszi a keresgélést.
ilias wrote:Szia Narsil!
Sajnálom, hogy nem tudtam megmutatni a kocsit, pedig kerested. Talán a bennelévõ cuccok befolyásolni tudták volna a kocsi állítólagos csajozós mivoltából kialakult véleményt, a párod szemében.
Mivel kérdezted, ajánlani tudok más használt Cee'd-eket is (9.000-30.000 km között), de azokat csak rendelésre hozzuk, foglaló befizetése mellett, lepapírozva. Ha gondolod adjál meg paramétereket és én arra adok neked körülbelüli árat. 98%-ban csak 5 ajtós kocsit tudunk hozni. Adott esetben akár új dieselt is (EX (alap és nem alap), fekete), ami kb. április-májusi raktári modell vagy esetleg max 2.000 km-t futott.
Szia! Elõre is köszi, és nem történt semmi, hogy nem láttuk, nagyjából azért el tudjuk képzelni. De sajnos a pénztárcánk szab határt az álmainknak. Kicsit összeszedjük a gondolatainkat, és válaszolok a kérdésedre. Elõre is köszi a keresgélést.
Szia Narsil!
Sajnálom, hogy nem tudtam megmutatni a kocsit, pedig kerested. Talán a bennelévõ cuccok befolyásolni tudták volna a kocsi állítólagos csajozós mivoltából kialakult véleményt, a párod szemében.
Mivel kérdezted, ajánlani tudok más használt Cee'd-eket is (9.000-30.000 km között), de azokat csak rendelésre hozzuk, foglaló befizetése mellett, lepapírozva. Ha gondolod adjál meg paramétereket és én arra adok neked körülbelüli árat. 98%-ban csak 5 ajtós kocsit tudunk hozni. Adott esetben akár új dieselt is (EX (alap és nem alap), fekete), ami kb. április-májusi raktári modell vagy esetleg max 2.000 km-t futott.
ilias wrote: Mivel elvileg útbaesünk nektek a rakpart irányában (Hegedûs Gy . u. a Lehel térnél) és felajánlottad (jófej vagyok), akkor megköszönnénk, ha a családomat feltudnátok venni cuccok nélkül (asszony +gyerkõc üléssel) és mennénk együtt a két kocsival a Lurdy-hoz. Ha megoldható.
Hazafelé este már bátrabb vagyok.
Szívesen segítünk, felvesszük a nejed és a kicsit is.
A részleteket beszéljük meg privátban.
solarys wrote:Igen otthonról jövünk majd és megyünk a Lurdyba. Segítsünk vmit?
Az a gondom, hogy a sárga Cee'd-el hivatalosan csak egyedül mehetek. Kora reggel hazahozom a kocsit. Mivel elvileg útbaesünk nektek a rakpart irányában (Hegedûs Gy . u. a Lehel térnél) és felajánlottad (jófej vagyok), akkor megköszönnénk, ha a családomat feltudnátok venni cuccok nélkül (asszony +gyerkõc üléssel) és mennénk együtt a két kocsival a Lurdy-hoz. Ha megoldható.
Hazafelé este már bátrabb vagyok.
ilias wrote:Az ügylet menete:
-kocsiba beleszeret
-10% foglaló
-kb. 1 hét múlva elvisz (ez idõ alatt: regadózás, vizsgáztatás, ha kell szervizelés)
ha van rá hitel, akkor az pedig folyamatában intézõdik. Amíg az nincs meg, addig úgyis parkol a kocsi. A hitel intézése meg lehet, hogy tovább tart, mint a kocsi felkészítése.
áhháááááám
elsõ rész kipipálva
ha anita is rábólint, akkor a 10% nem 10 lesz, hanem köbö 50-60%...
a többit meg majd meglátjuk
és "mennyit engednél a felébõl"?
Last edited by cakes on 2008 Aug 28, Thu 17:38, edited 1 time in total.
cakes wrote:és ez mennyibe fájna nekem pluszba?
pedig még reménykedtem h vhogy ebbõl a 3.7es árból tudok lefaragni...
mi ennek a menete?
Az ügylet menete:
-kocsiba beleszeret
-10% foglaló
-kb. 1 hét múlva elvisz (ez idõ alatt: regadózás, vizsgáztatás, ha kell szervizelés)
ha van rá hitel, akkor az pedig folyamatában intézõdik. Amíg az nincs meg, addig úgyis parkol a kocsi. A hitel intézése meg lehet, hogy tovább tart, mint a kocsi felkészítése.
ilias wrote:Most mondjam neked azt, hogy esküszöm ez eszembe sem jutott! Pedig tényleg.
Az a gond, hogy csak schwarz-ban tudnám odavinni, mert nincsen rajta mûszaki, meg rendszám (de az van legalább otthon).
Megszervezem valahogy.
Ja, jó a tipped!
Csak egy kósza ötlet volt. Ha aktuális lenne nálunk is van hely hátul, ráadásul ez SW, nem olyan "kicsi kocsi" mint Greg járgánya.
GregHozta wrote:Nálam elférnek, ha gondolod... és nem félted õket
És akkor a bordó "szakadékoddal" nem is jön senki?
Miért félteném? A frissen pasztázott kocsidra csak fogsz vigyázni.
Köszönöm szépen, elfogadjuk. Hogy is nézel ki és mi is a rendszámod?
Ott marad a telepen. Battára kimenet megnézheti mindenki a Savoya után balra az OMV kút és az Opel szalon elõtt a 6-os úton. A rohadásom még mindig megvan.
ilias wrote:Visszük a kocsit P-s rendszámmal, már a Lurdy elé!
Viszont kérnék segítséget:
kérnék szépen valakinél 2 szabad helyet (asszony, +picur gyereküléssel), mert sajna csak korlátozott rendszámot sikerült szerezni (1 fõs), ami viszont legalább hétvégére is érvényes.
Cuccot cserébe tudok vinni.
Nálam elférnek, ha gondolod... és nem félted õket
És akkor a bordó "szakadékoddal" nem is jön senki?
Visszük a kocsit P-s rendszámmal, már a Lurdy elé!
Viszont kérnék segítséget:
kérnék szépen valakinél 2 szabad helyet (asszony, +picur gyereküléssel), mert sajna csak korlátozott rendszámot sikerült szerezni (1 fõs), ami viszont legalább hétvégére is érvényes.
Cuccot cserébe tudok vinni.
solarys wrote:Ilias!
A talira elhozod ezt a járgányt is? Talán vki kedvet kap hozzá s megveszi? Az érdeklõdök megcsodálhatják.
Most mondjam neked azt, hogy esküszöm ez eszembe sem jutott! Pedig tényleg.
Az a gond, hogy csak schwarz-ban tudnám odavinni, mert nincsen rajta mûszaki, meg rendszám (de az van legalább otthon).
Megszervezem valahogy.
Ja, jó a tipped!
ilias wrote:Nézzetek meg egyet élõben ilyen színnel, ha esetleg kétségek merülnének fel.
Matrica jár hozzá! A kesztyûtartóban várja majd a gazdiját (ha kapok szombaton).
Ne izguljatok. Egy nagy köteg matrica van a kocsiban (~150db)
cakes wrote:tökéletes a járgány
ilyesmire gondoltam ... a színben meg úgyis a nõk döntenek
otthon jberényben nagyon nem is láttam még ceed-et, sárgában meg fõleg nem. tehát ebben úttörõ lennék. az ára meg sztem nem vészes. mert azt a pénzmagot, amit most itt megkeresek afganisztánban (kb 2-2ésfél misi) +hitel, ebbe bele tudnám fektetni. a hitelkondíciók ugye meg már más lap...
sw? hát nem is tudom... egyelõre még nincs gyerek, csak ketten lennénk rá, így sok pakolnivaló a puttonyba nem kell.
de természetesen szólok az asszonynak is h itt ez ceed és mit szólna hozzá. ha pozitív visszajelzés kapok, akkor legközelebb úgyis csak szeptember végefele tudnánk megnézni, mert akkor megyünk innen haza.
ööö... ceedclub matrica is benne van az árban?
Nézzetek meg egyet élõben ilyen színnel, ha esetleg kétségek merülnének fel.
Matrica jár hozzá! A kesztyûtartóban várja majd a gazdiját (ha kapok szombaton).
Mivel nálunk demokrácia van/lesz, ezért én választom a kocsit, párom a színt. Ezek után gondolhatjátok, hogy piros lesz. De nem bánom, az is jól áll neki. Csak kicsit talán kényes. De majd gyakran simogatom a kicsikét.
GregHozta wrote:Szívesen. Egyébként nekem a színével sincs semmi bajon. Életben gyönyörû. Nekem is majdnem ilyen lett.
Ha most keresnék használt Cee'd-et, szerintem már hívnálak is.
Igen, a sárga kicsit "megtévesztõ" megnevezés. Szerencsére nem citrom.