Lajos wrote:
Mi van?
Amúgy most van egy érdeklődő. Bízom benne hogy a héten eljön és megveszi.
Kettő kereskedő is meg akarja nézni. Szerdán Pesten járok, utána elviszem hozzájuk. De nem bízom benne hogy ők megveszik. 1,48-ért van fent. 1,4-ig tudok lemenni, hogy eltudjam még hozni a pro-t, különben arra nem marad pénz, mert még plusz 100ezer a többi költség.. De szerintem egy kereskedő nem ad annyit érte.
értem, de én a kajakra írtam.
a kereskedők jó emberek. Amikor Cakes leendő Cee'd-jét árultam, az AAA Auto-s kocog 2.2m ajánlott (ha jól emlékszem), de lehet, hogy 2.3-at.
ilias wrote:
amikor sikerül eladnod, akkor már nem is lesz ismerősöm a fészbukon a tutajos-kormányos-süllyedős?
Mi van?
Amúgy most van egy érdeklődő. Bízom benne hogy a héten eljön és megveszi.
Kettő kereskedő is meg akarja nézni. Szerdán Pesten járok, utána elviszem hozzájuk. De nem bízom benne hogy ők megveszik. 1,48-ért van fent. 1,4-ig tudok lemenni, hogy eltudjam még hozni a pro-t, különben arra nem marad pénz, mert még plusz 100ezer a többi költség.. De szerintem egy kereskedő nem ad annyit érte.
Eladva:Kia Ceed SW, Black Pearl, 1,6Crdi EX + P6 + P7 + P9 + Panoráma napfénytető + Gyári navigáció tolatókamerával. Nyári: Gyári Kia alufelni 17collos, 225/45 R17 Michelin W Pilot Sport 4 XL gumik. Régi nyári: Brock B34 alufelni, 225/40 R18 Dunlop SP SPORT MAXX RT gumik. Télen: Gyári Kia alufelni 16collos, 205/55 R16 Michelin Alpin A5 91H gumik. Kiegészítők: Oldalvédő gyári gumicsík, csomagtérajtó króm perem, kőfelverődés védő fólia, ajtókilincs belső védő fólia, csomagtérajtó perem védő fólia, ajtóélvédő fólia, belső piros led lábtérvilágítás, első lápa és ködláma kőfelverődés védő fólia. Gyári csomagtértálca. Sun-Set méretpontos árnyékoló, Thule Wingbar tetőcsomagtartó, 2014.05.07. - 2017.05.23 Képek:https://www.facebook.com/media/set/?set ... 202&type=3 https://www.facebook.com/media/set/?set ... 279&type=1 Videó:https://www.youtube.com/watch?v=eLGijHA ... e=youtu.be
CEE'D SW 1.4 EX limited
Silver Line Miami Antracit + Michelin Energy Saver
Téli papucs:Michelin Alpine A4 Ollé a CEE'D-emben nagyszerű volt
Pillákok Renault Scenic TomTom 1.5 dci részecskegyorsítóval Silver Line Miami Antracit + Michelin Energy Saver 15" Téli papucs:Michelin Alpine A4 15" Suzuki VZ 800 Intruder
GregHozta wrote:
Ha ebben benne van a sisak és csukja bérlés is, akkor szerintem annyira nem vészes az ára.
Gondolom a 10kört 1 óra alatt le lehet zavarni, így számolhatunk 8000Ft/órával. (ami nem olcsó, de egy verseny géphez képest nem is megfizethetetlen)
Igen ezek benne vannak,a 10 kör-10 km megtétele annak aki most próbálja először 8-10 perc.Aki már érzi jobban annak 6-7 perc.90 körüli átlagsebesség elérhető
nem nehezen...
ilias wrote:
Golfok közt jó az ár/érték arányod? Van link a pro-ról?
Ez nem kérdés. Neki igen, de ahogy elnéztem a piacnak nem.
CEE'D SW 1.4 EX limited
Pillákok Renault Scenic TomTom 1.5 dci részecskegyorsítóval Silver Line Miami Antracit + Michelin Energy Saver 15" Téli papucs:Michelin Alpine A4 15" Suzuki VZ 800 Intruder
Nem olcsó,de az élményt sem felejted el hamar.Kezdődik egy 3 ezer forintos pályadíjjal/fő,és 500ft körönként.1 km egy kör,és 30-40kör amit egy ember tud menni egy nap.A fizikai korlátai miatt.De,ha valaki 10 kört akar menni,az sem gond.Ez versenytechnika,versenygumik,benzin,és a gép sem olcsó...Véletlenül sem szabad abba a hibába esni,hogy egy négyütemű,fűnyírómotoros bérgéphez hasonlítsátok.
Ha ebben benne van a sisak és csukja bérlés is, akkor szerintem annyira nem vészes az ára.
Gondolom a 10kört 1 óra alatt le lehet zavarni, így számolhatunk 8000Ft/órával. (ami nem olcsó, de egy verseny géphez képest nem is megfizethetetlen)
1,4 EX Black Pearl szemöldökkel
Nyári: 205/55 R16 Hankook Ventus Prime 2 + Dezent V alu
Téli: 205/55 R16 Kléber KrisAlp HP + gyári dísztárcsák
GregHozta wrote:
Mennyire jönne ki fejenként, egy tavaszi klubbos móka?
Szia!
Nem olcsó,de az élményt sem felejted el hamar.Kezdődik egy 3 ezer forintos pályadíjjal/fő,és 500ft körönként.1 km egy kör,és 30-40kör amit egy ember tud menni egy nap.A fizikai korlátai miatt.De,ha valaki 10 kört akar menni,az sem gond.Ez versenytechnika,versenygumik,benzin,és a gép sem olcsó...Véletlenül sem szabad abba a hibába esni,hogy egy négyütemű,fűnyírómotoros bérgéphez hasonlítsátok.
Versenygokartok-versenypályán történő tesztelésére kínálok lehetőséget.Megfelelő kondíciók esetén versenyzési lehetőséggel.
Vízhűtéses kuplungos gépek,gáz-fék,váltó nincs.Pont mint egy bérgokart.A nem elhanyagolható különbség,hogy fele annyi a súlya.
Ja,és 6x annyi lóerő...
Szép napot!
06304343312
Mennyire jönne ki fejenként, egy tavaszi klubbos móka?
1,4 EX Black Pearl szemöldökkel
Nyári: 205/55 R16 Hankook Ventus Prime 2 + Dezent V alu
Téli: 205/55 R16 Kléber KrisAlp HP + gyári dísztárcsák
Versenygokartok-versenypályán történő tesztelésére kínálok lehetőséget.Megfelelő kondíciók esetén versenyzési lehetőséggel.
Vízhűtéses kuplungos gépek,gáz-fék,váltó nincs.Pont mint egy bérgokart.A nem elhanyagolható különbség,hogy fele annyi a súlya.
Ja,és 6x annyi lóerő...
Szép napot!
06304343312
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
Lajos wrote:
2002-től frissítettek 1-2dolgon, az enyém már olyan. Km átlagosnak nevezhető a többi között. Van pár érdekes 80ezer km-es kocsi fent, ami láthatóan többet futott. Motor rendeben van, km garanciás a vezérműszíj és a vízpumpa. Fékek nagyon tutik, a gyárinál jóval jobbak. Adok mellé téli-nyári kereket + csomó dolgot, (gyújtótrafó, tetőcsomagtartó, gyári lámpák, gyári magnó, alkatrészek stb...)
Ilyenek 1,4millától vannak, de csak pár darab.
1,5-ért raktam fel, 1,4-ért elvihető. Alatta nem adom oda. Majd meglátjuk lesz-e rá kereslet ennyiért.
Ami jó, hogy nem félek ha valaki festékvastagság mérővel jön és komputerrel, mert nincs benne simli.
ilias wrote:
Golfok közt jó az ár/érték arányod? Van link a pro-ról?
2002-től frissítettek 1-2dolgon, az enyém már olyan. Km átlagosnak nevezhető a többi között. Van pár érdekes 80ezer km-es kocsi fent, ami láthatóan többet futott. Motor rendeben van, km garanciás a vezérműszíj és a vízpumpa. Fékek nagyon tutik, a gyárinál jóval jobbak. Adok mellé téli-nyári kereket + csomó dolgot, (gyújtótrafó, tetőcsomagtartó, gyári lámpák, gyári magnó, alkatrészek stb...)
Ilyenek 1,4millától vannak, de csak pár darab.
1,5-ért raktam fel, 1,4-ért elvihető. Alatta nem adom oda. Majd meglátjuk lesz-e rá kereslet ennyiért.
Ami jó, hogy nem félek ha valaki festékvastagság mérővel jön és komputerrel, mert nincs benne simli.
Lajos wrote:Kedves Klubtagok!
Szeretném a segítségeteket kérni! Újra Kiával akarok kocsikázni.
Már kinéztem egy Pro Ceed-et amit megszeretnék venni, de ahhoz el kell adnom a Golfot.
Már meghirdettem. Arra kérlek benneteket, hogy a Facebbokon, IWIW-en, stb... Légyszi osszátok meg a hirdetésemet, hogy minél többen lássák! Hozzászólni ha szeretnétek, akkor csak olyat, amiben dicséritek hogy milyen jó autó!
Előre is köszönöm mindenkinek!
CD-re viszek sok piát és meghálálom!
CEE'D SW 1.4 EX limited
Már kinéztem egy Pro Ceed-et amit megszeretnék venni, de ahhoz el kell adnom a Golfot.
Már meghirdettem. Arra kérlek benneteket, hogy a Facebbokon, IWIW-en, stb... Légyszi osszátok meg a hirdetésemet, hogy minél többen lássák! Hozzászólni ha szeretnétek, akkor csak olyat, amiben dicséritek hogy milyen jó autó!
Már nincs Cee'dem, kinőttük...:-)
Átlagfogyasztásom (1.4 benzines SW EX+elektromos csomag):
Jelenleg OFF Renault Grand Scénic III. (R9M 1.6dCi 130LE 320Nm@1750-2300 min/1)
Kedves Klubtagok!
Én is Likeoltam, de mivel nem iszok sört így lemondok róla!
Ellenben én is beneveztem egy hasonló akcióba, ha tehetitek szavazzatok!
Köszönöm!!!!
Sziasztok!
Szeretnék nyerni a feleségemnek egy új mosógépet, ezért kérnék minden ismerősömet szavazzon az én szlogenemre! (alábbi link) A verseny március 11-ig tart, minden nap lehet rá szavazni a szlogen mellet található Vote Now gomb segítségével. Ha tudjátok és tehetitek küldjétek tovább!
CEE'D SW 1.4 EX limited
Én is Likeoltam, de mivel nem iszok sört így lemondok róla!
Ellenben én is beneveztem egy hasonló akcióba, ha tehetitek szavazzatok!
Köszönöm!!!!
Sziasztok!
Szeretnék nyerni a feleségemnek egy új mosógépet, ezért kérnék minden ismerősömet szavazzon az én szlogenemre! (alábbi link) A verseny március 11-ig tart, minden nap lehet rá szavazni a szlogen mellet található Vote Now gomb segítségével. Ha tudjátok és tehetitek küldjétek tovább!
ogrepapa wrote:Kérlek benneteket, hogy ezt a listát egészítsétek ki nekem, hogy pontosan tudjam ki kap sört a likeolásért.
Lajos
Tomi
Zst
Jezol
Greg
Tamax
Ilias
Butch
CEE'D SW 1.4 EX limited