Na végre.....elátogatok én is ide még egyszer ..."figyelmeztetett" @Lajos kolégánk
a fankia.ro forumoldalon hogy még látogassak ide is el - kőszi Lajos hogy szoltál mert igazán is megfeledkeztem
.
Nacsak, amit a kocsimat illeti: Junius 16-án valojában egy nagy vihar keletkezett nállunk a fővárosban, aka Bukarest ahol lakunk, s az én kocsim épp egy frissen, Áprilisban, megtisztitott fa allatt ált ...mint minden kocsi itt nállam a főuton. Éjjel hallotam én hogy beindul a riaszto, kimentem a teraszra s kikapcsoltam a riasztot - akkor még nem láttam mi történt. Másnap feleségem látta meg hogy a kocsi rádio anténnája le van törve s akkor nézte meg s látta hogy mi is történt: egy irto nagy ág kitörött a fábol s egyenesen a mi kocsinkra.
Hálla a kocsi nem sérult oly annyira meg hogy ne lehessen vele menni, a hátso ablak üveg épen maradt - azota már sok 100 km-eket tett . Utánna voltunk a kocsi biztosito-cégnél (CASCO) és a KIA elado köypontnál és Szeptember 7-én kell bevini a szerviszbe - ki fogják cserélni a hátso lapancs-ajtot,a hátso stop lámpát(felsö) es az antennát, a tetözetet kidolgozzák s lefestik. Ugyanakkor még meg fogják javitani az elsö bal sárvédö betojpadásait s le fogják tisztitani polish által az egész kocsit a karcolások miatt (mindent a CASCO-n).
Ja, s közben már 2-szer ebben az évben bajunk volt a kocsi-ellem miatt: lemerült ugy semmi ok miatt s utoljára kiégette (vagy épp az fogyasztotta le az elemmet) a riaszto berendezést
- azt is csak Szeptember 7-én javitsák/cserélik majd ki.
Majd meglássuk Szept.7-e után mi lesz. Mindenkinek JO S BAJOK NÉLKÜLI UTAKAT KIVÁNUNK!
U.I.: Közben készülünk a FanKIA Egyesület 1 éves partyjára s meg sok mas ujabb s vagányabb bemutatokra (show).