ilias wrote: Ez ha nem is társkereső-, de közösségi oldal.
Jó utat ide.
Ok.
A jó út megvólt, itt vagyok az Erzsébetvárosban.
ilias wrote: Ez ha nem is társkereső-, de közösségi oldal.
Jó utat ide.
Ez ha nem is társkereső-, de közösségi oldal.joco wrote:
Személyesen nincs semmilyen programom csütörtökre. Ezt a hetet erre szántam, függetlenül
az eredménytől. Annyit kínlódtam ezzel az autóval, hogy most már bármi jöhet, nem lephet meg.
Igazán köszönöm, hogy gondoltok rám is, de miattam ne nyugtalankodjatok, hozzá vagyok szokva
"a mindent egyedűl" helyzetekhez
Várom, hogy találkozzunk,
Üdv,
Jocó
Személyesen nincs semmilyen programom csütörtökre. Ezt a hetet erre szántam, függetlenülGregHozta wrote: 3, 1/2 4 körül megyek apáékhoz... remélem befér hozzám.
3, 1/2 4 körül megyek apáékhoz... remélem befér hozzám.Vitya wrote:Ahogy gondoljátok. Én csak azért mondtam, mert ott leszek úgy is a Lurdy környékén. Greg mire döntöttél? Neked kell help?
A film az kimarad, a kávé az nem. De ha egy-két kávézás alatt meg lehetne javítani az autómat,GregHozta wrote: Ülj be a Lurdy házba egy filmre Vagy kávézz egyet.
Ülj be a Lurdy házba egy filmre Vagy kávézz egyet.joco wrote:
Köszönöm szépen!
Nem tudom egyáltalán, hogy mi lesz a program a szervizben.
Az autóval nagyon sok gond van, és nem valószínű, hogy én is ott maradok, vagy ott maradhatok.
Nem szeretnék "lábatlankodni". Én sem szeretem, ha mellettem ácsorognak amikor dolgozom, kivéve
akkor, ha tényleg szükségem van a tulajdonostól származó információkra.
Ha minden a terv szerint megy , akkor ott találkozunk.
Üdv,
Jocó
Köszönöm szépen!Vitya wrote:Jocó kolléga.
Ne aggódj egy cseppet se, mert ha türelmes vagy, és megvársz akkor a Lurdyban találkozunk. Ott leszek szervizen olyan fél 1-1 körül. Onnan kiviszlek utána szívesen.
Ok. Köszi.Lajos wrote:
Én elméletileg nem arra megyek, meg valószínű előtte még el kell mennem Szentendrére, de remélem valaki felvesz majd ha kell! Ha Gáborék jelzik, hogy kocsi nélkül vagy, remélhetőleg valaki rád csörög hogy elvigyen!
Én elméletileg nem arra megyek, meg valószínű előtte még el kell mennem Szentendrére, de remélem valaki felvesz majd ha kell! Ha Gáborék jelzik, hogy kocsi nélkül vagy, remélhetőleg valaki rád csörög hogy elvigyen!joco wrote:
0040 721 240 255 - ez mindég él.
0036-húsz-negyvenhat-negyvenkettő-607 - ez szerda 16 órától él.
Köszi,
Jocó
0040 721 240 255 - ez mindég él.Lajos wrote:
Kérd meg Gáborékat, hogy akkor jelezzék a fórumon ha nem lesz kocsid, aztán valaki biztos felvesz! Vagy tedd közzé a számod amin el lehet érni!
Kérd meg Gáborékat, hogy akkor jelezzék a fórumon ha nem lesz kocsid, aztán valaki biztos felvesz! Vagy tedd közzé a számod amin el lehet érni!joco wrote:
Igen, szeretnék részt venni, ha még van hely és ha lesz estig autom(kia). Ha nem lesz, akkor kimegyek Dunakeszire taxival, vagy találok valami mást.
Jocó
Lajos wrote:
Na ennek örülünk!
Utána mi a program? Jössz este az Awardra? Amit beszéltünk!
Na ennek örülünk!joco wrote:
Ha minden igaz, akkor február 11 reggel 9-kor ott leszek a Lurdynál.
Ma reggel beszéltem az űgyvezetővel és bejegyezte az autómat.
Minden reményem bennük.
Üdv,
Jocó
Vitya wrote:
Oks!
Drukkolunk, hogy jó irányba terelődjön a dolog.
Boldog Új Évet! (La Multi Ani!)joco wrote:Minden kedves fórumtagnak és fórumozónak kívánok
EGÉSZSÉGES ÉS SIKEREKBEN GAZDAG ÚJESZTENDŐT!
Jocó
Viszont kívánok hasonló jókat!joco wrote:Minden kedves fórumtagnak és fórumozónak kívánok
Jocó
Köszönjük Jocó!joco wrote:Minden kedves fórumtagnak és fórumozónak kívánok
Jocó
Nincs mit! Igazából rosszul esik, hogy ennyire nem foglalkoznak veled! Mi nagyon vágytunk az autóra, sok lemondással jár és munkával, hogy egyszer ki legyen fizetve. Hála az égnek eddig tökéletesen működött! De belegondolok, hogy más is ezt a márkát választotta és azóta csak baj van vele.joco wrote:Lajos:
Azóta semmi...sajnos még nem sikerült kijutnom.
Ahogyan azt ígértem, fogok jelentkezni itt a fórumon is.
Itt semmi változás, vagyis nem kaptam választ sem a
képviselettől, annak ellenére, hogy írtam több mint 5 alkalommal.
Egyszerűen semmibe vesznek mint kia tulajdonost.
Láthatod itt is: http://www.kia-world.net/forum//showthread.php?tid=1629
Remélem, hogy ott kint Magyarországon, ha nem is oldják meg a
problémámat, legalább megvígasztalnak azzal, hogy szóbaállanak.
Nagyon köszönom, hogy érdeklőrdtél, igazán jól esett.
Jocó
Jocó, azóta van valami hír? Mi újság a kocsidal? Mikor mész a Lurdyba?joco wrote:Köszi Vitya!
Azonnal beszámolok, csak még sajnos nincs miről
Sőt, ha kijutok a Lurdy-hoz, akkor azelőtt megadom itt is az időpontot,
amikor ott leszek.
Jocó
Oks!joco wrote:Köszi Vitya!
Azonnal beszámolok, csak még sajnos nincs miről
Sőt, ha kijutok a Lurdy-hoz, akkor azelőtt megadom itt is az időpontot,
amikor ott leszek.
Jocó
Joco!joco wrote:Mna...beszéltem egy úrral a Lurdytól, aki az elektronikával foglalkozik.
Azonnal tudta miről lehet szó, így aztán hamar szót értettünk.
Elméletileg nincs akadálya, hogy elvégezze a ROM újraírását.
Ha sikerül, az ünnepek előtt megyek Bp-re és akkor fölkeresem.
Köszönöm mindenkinek a segítséget és a bíztatást
Jocó
joco wrote:Mna...beszéltem egy úrral a Lurdytól, aki az elektronikával foglalkozik.
Azonnal tudta miről lehet szó, így aztán hamar szót értettünk.
Elméletileg nincs akadálya, hogy elvégezze a ROM újraírását.
Ha sikerül, az ünnepek előtt megyek Bp-re és akkor fölkeresem.
Köszönöm mindenkinek a segítséget és a bíztatást
Jocó
Én is remélem, hogy mihamarább megoldódik a problémád. Ahogy előttem is írták, nem mi vagyunk a KIA-ért hanem ők vannak értünk!!joco wrote:Köszönöm a jószót igazán jólesett!
Most fél órája beszéltem az Árvai Gábor úrral a Lurdytól.
Hozzaállás 100% és abban egyeztünk, hogy 4 óra körül hívjam ismét,
amikor visszatér a szakember, aki ezzel foglalkozik.
Üdv,
Jocó
Kitartás, mi szurkolunk neked!joco wrote:Köszönöm a jószót igazán jólesett!
Most fél órája beszéltem az Árvai Gábor úrral a Lurdytól.
Hozzaállás 100% és abban egyeztünk, hogy 4 óra körül hívjam ismét,
amikor visszatér a szakember, aki ezzel foglalkozik.
Üdv,
Jocó
a KIA LURDY szervizét elég sokan dícsérikjoco wrote:Még nem próbáltam. De valószínű, hogy az ünnepek előtt megyek Bp-re és akkor talán
felkeresek egy képviseletet. Persze nagy segítség lenne, ha Tőletek kapnék esetleg egy
javaslatot, hogy kit és hol keressek. Itt nem a képviseletek címére gondoltam , azokat
ismerem és látom a neten. Arra gondoltam, hogy mint minden országban, vannak ott is
kedvencek, jobb hozzáállású képviseletek.
Ha itt nem lehet a reklám miatt, akkor az elérhetőségeim itt vannak: http://www.vcds.hu
Jocó
a probléma attól még érdekelhet itt sok mindenkit, nem terhelsz vele semmit. amúgy nem próbáltad magyarországon javíttatni?joco wrote:Nem, magát a problémát nem. Most csak a fórumokon uralkodó jelenségről tettem említést.
Maga a probléma, az autóm problémái! egy nagyon komplikált eset. Mostanig nem szellőztettem egy fórumon sem, nem vagyok a negatív reklám híve. De nagyon sok idő eltelt már és egyszerűen semmibeveszik a panaszokat és az autóm napról napra mind rosszabb és rosszabb lesz. Érzem, amint haldoklik a szerencsétlem motor.
Ha este majd lesz több időm, lefordítok egy pár levelet amelyeket itt a vezérképviselethez írtam. Viszont nem szeretném terhelni itt ezt a fórumot egy másik országból származó problémával.
Jocó
joco wrote:Nem, magát a problémát nem. Most csak a fórumokon uralkodó jelenségről tettem említést.
Maga a probléma, az autóm problémái! egy nagyon komplikált eset. Mostanig nem szellőztettem egy fórumon sem, nem vagyok a negatív reklám híve. De nagyon sok idő eltelt már és egyszerűen semmibeveszik a panaszokat és az autóm napról napra mind rosszabb és rosszabb lesz. Érzem, amint haldoklik a szerencsétlem motor.
Ha este majd lesz több időm, lefordítok egy pár levelet amelyeket itt a vezérképviselethez írtam. Viszont nem szeretném terhelni itt ezt a fórumot egy másik országból származó problémával.
Jocó
arra célzok, hogy ezt a probélmát itt is megosztottad-e a nagyközönséggeljoco wrote:Nem értem. Konkrétan mire célzol, az autóra és a hibáira vagy a romániaia fórumokon tapasztalható csúszásokra?
konkrétan a problémára gondoltam , mert arra nem emlékeztemjoco wrote:Nem, itt nem tapasztaltam ilyent.
Joc0
halijoco wrote:Sajnos ezzel az újabb fankia hellyel is az a gond mint a többivel: nem azért van, hogy a tagok gondjait ápolja, támogassa és úgymond egyfajta védelmet próbáljon teremteni a beszállító és szervízhálózatával szemben, hanem! azt támogatja.
Így aztán a nagy piálások és összejövetelek ingyen-reklám a cégnek/márkának.
Ha valaki a fórumon bírálni próbálja a szervízeket, vagy főleg az importőrt, arra azonnal ráugranak és nemhogy segítsenek de sokesetben nevetségessé próbálják tenni az illetőt, vagy ha azt nem lehet, akkor kirúgják a fórumról, amint azt jómagam is mgjártam. Jó a kia, ügyes kis autó, csakk épp gondod ne legyen vele! mert akkor nagyon nagy bajban vagy. Az én autómban a motor tele volt alu fémforgáccsal, három hónapig tartották a vezérképviseleten. Végűl motorblokkot cseréltek benne, a régi hengerfejet visszatették. Persze a motor azóta is remegve jár, erőtlen. Három képviseleti műhelyben is jártam már vele de eredmény az nincs. Én kiderítettem, hogy hibás a ROM tartalom és újból kellene írni, de sajnos erre nem képesek.......
Jocó
kriszta15 wrote: addig is baratkozzunk
kriszta15 wrote:Kerlek ne gondoljatok hogy "kampanyolok" csak szeretnem megmutatni nektek is a legujabb kia forumot, mely aug.25-tol kezdve gyujti a KIA rajongokat - roman, angol es francia nyelven
http://www.fankia.ro/forum
U.I. Ha az eloirasoknak ellentetbe utkozo hozzaszolasom kerem az adminokat jelezzenek mielott "bunti". Koszonom.
Igazán beprotezsálhatnád a magyar nyelvet is.kriszta15 wrote:Kerlek ne gondoljatok hogy "kampanyolok" csak szeretnem megmutatni nektek is a legujabb kia forumot, mely aug.25-tol kezdve gyujti a KIA rajongokat - roman, angol es francia nyelven
http://www.fankia.ro/forum
U.I. Ha az eloirasoknak ellentetbe utkozo hozzaszolasom kerem az adminokat jelezzenek mielott "bunti". Koszonom.