Lajos wrote:Speciel az én 17-esemet adták a mindkettőhöz. A simához is és a feclifteshez is. De tudok ilyet mondani 16-os téren is. Vili?![]()
![]()
Vili, gondolom, hogy volt átfedés.

Lajos wrote:Speciel az én 17-esemet adták a mindkettőhöz. A simához is és a feclifteshez is. De tudok ilyet mondani 16-os téren is. Vili?![]()
![]()
ChRiS wrote:No... Greg értette.
Tehát az a helyzet, hogy én olyan felnit szertnék az autóra venni (majd egyszer) amit kifejezetten ehhez a fészliftes típushoz adtak. Se első generációs fészlift előtti, se a második generációs, se egyéb kia, se mazda, se stb. felni nem érdekel. Így már vili?
ChRiS wrote:No... Greg értette.
Tehát az a helyzet, hogy én olyan felnit szertnék az autóra venni (majd egyszer) amit kifejezetten ehhez a fészliftes típushoz adtak. Se első generációs fészlift előtti, se a második generációs, se egyéb kia, se mazda, se stb. felni nem érdekel. Így már vili?
Ηλίας wrote:olvasni tudok.
ChRiS wrote:Ηλίας barátom, remélem a nagy eltűnésed alatt nem felejtettél el olvasni.![]()
![]()
Ηλίας wrote:Speciel ez gyári alu.
ChRiS wrote:Azt tudom, de majd olyat szeretnék rá tetetni, amit gyárilag adtak hozzá. Ez a heppem.![]()
Lajos wrote:A faceliftes előtti is jó a tiédre.
ChRiS wrote:Köszi Greg!Akkor nem jön számításba, bár egyébként is inkább a 16" felé hajlanék.
GregHozta wrote:Az első generációs, facelift előttihez volt.
ChRiS wrote:Ez gyárilag melyik Ceedhez való?
gesgabor wrote:Sziasztok!
Eladó 17"-os használt Alufelni garnitúra KIA CEED-re való.
Vannak még ezüst színű bontott karosszéria elemek.
70/4575543
Lajos wrote:Engedélye nélkül nem fedem fel, de hihetetlen ez a club és tagjai.
Itt mindenkire lehet számítani.
Valaki németből rendelt nekem. Két tag a számítógépemet csinálta. Melót intéztek. Kocsiszőnyeget intéztek olcsón, Kia tesztvezetést stb...![]()
Lajos wrote:Engedélye nélkül nem fedem fel, de hihetetlen ez a club és tagjai.
Itt mindenkire lehet számítani.
Valaki németből rendelt nekem. Két tag a számítógépemet csinálta. Melót intéztek. Kocsiszőnyeget intéztek olcsón, Kia tesztvezetést stb...![]()
aand wrote:
ez nagy kiralysag gyerekek! egy igazi csapat!!! nem tudom, hogy ki volt, aki melot intezett, de respect az en reszemrol!!! jo tudni, hogy meg vannak ilyen emberkek!!!
Lajos wrote: Megoldódott 3hete. Természetesen Ceedclubos tag segítségével! Akinek hálás köszönet!!!!![]()
![]()
Lajos wrote: Megoldódott 3hete. Természetesen Ceedclubos tag segítségével! Akinek hálás köszönet!!!!![]()
![]()
Lajos wrote:Nincs valakinek gyógyszertárban vagy gyógyszergyárban ismerőse Budapesten ill. környékében?
Reninek szeretnénk új munkahelyet.
Ha van valakinek valami ötlete akkor legyen szíves privátba írjon.
Köszönöm előre is!
drcsilla wrote:
Köszönöm a hozzászólásokat! Ma egész nap ezt böngésztem és úgy tűnik, tényleg jóval drágább lenne. Csak az a gond, hogy a másik autónk egy Fiat Punto, nem sok csomag fér bele, így aztán szegény KIA kapja a nehezét 2 család holmija, kaja stb...O:( Sajnálom szegényt!
drcsilla wrote:
Köszönöm a hozzászólásokat! Ma egész nap ezt böngésztem és úgy tűnik, tényleg jóval drágább lenne. Csak az a gond, hogy a másik autónk egy Fiat Punto, nem sok csomag fér bele, így aztán szegény KIA kapja a nehezét 2 család holmija, kaja stb...O:( Sajnálom szegényt!
zst wrote:
...1 ilyen busz napi 12ezer-től + egyéb költségek...kezdődik.... Csilla felejtsd el, mert annyival nem jön ki jobban a pályadíj+üzemanyag különbözet , mint amit benyel a bérlés![]()
...annak ellenére, hogy most emeltek a horvátok díjat:
pl:
M.határ- Zagreb 36-ról 40 HRK
Zagreb-Rijeka 60-ról 69 HRK
Bagaka wrote:
Tavasszal mi is így akartunk menni Németországba, sok helyet megkérdeztem, de mindenhol olyan sokra jött ki, hogy inkább autókkal mentünk.
drcsilla wrote:
Úgy tudom, elég a B-s jogsi hozzá. Sofőr nem kellene.
GregHozta wrote:Tudtommal ahhoz már nem elég a B-kategóriás jogsi. Sofőrrel kéne?
GregHozta wrote:Tudtommal ahhoz már nem elég a B-kategóriás jogsi. Sofőrrel kéne?
drcsilla wrote:Sziasztok!
Szeretném megkérdezni, hogy tud-e valaki közületek olcsó mikrobusz bérlési lehetőséget?
Aug.-ban megyünk Horváto.-ba 9-en, így két autóval kellene menni. Gondoltam utánajárok, nem érné-e meg jobban, ha bérelnénk egy 9 fős kisbuszt?
Van valakinek ismerőse, tapasztalata stb.?
Köszönöm, Csilla
ogrepapa wrote:ipafai papi pipa![]()
ilias wrote:Köszi!
Lajos wrote:Pipa
ilias wrote:Legyetek oly kedvesek, hogy megosztjátok ezt a hirdetést. A mi egyik pici lakásunkról van szó.
Köszi szépen!![]()
http://www.expressz.hu/ingatlan/alberle ... -32005796/
csiburento wrote:SZIASZTOK!
Szeretném magamat, illetve tudásomat jó-pénzért árúba bocsátani!
Nem vagyok csaló, hazug, nincs jól menő vállalkozásom. Viszont életem 1/3-t Honvédségnél töltöttem (civilként), nemzetbiztonsági „B” típusú bevizsgálással, tehát elég megbízhatónak mondható vagyok!
A titkosított munkámon kívül katonai objektumok, ingatlanok üzemeltetésével foglalkoztam, de nyitott vagyok minden nemű akár teljesen új - továbbképzést igénylő - más irányú, műszaki vonalú, információ technológiai, számítástechnikai területekre. Ismereteim, érdeklődési köreim elég szerteágazóak, cserébe angol tudásom hiányos.
Így hát, ha valaki netán hallott volna olyat, hogy valahol keresnének valakit, akkor azt szeretném kérni, hogy ne fogja vissza magát, ossza meg velem a lehetőséget!
Köszönöm, hogy elolvastátok hirdetésemet, és előre is köszönök mindennemű információt!
Cs.: Cs.,
csiburento wrote:SZIASZTOK!
Szeretném magamat, illetve tudásomat jó-pénzért árúba bocsátani!
Nem vagyok csaló, hazug, nincs jól menő vállalkozásom. Viszont életem 1/3-t Honvédségnél töltöttem (civilként), nemzetbiztonsági „B” típusú bevizsgálással, tehát elég megbízhatónak mondható vagyok!
A titkosított munkámon kívül katonai objektumok, ingatlanok üzemeltetésével foglalkoztam, de nyitott vagyok minden nemű akár teljesen új - továbbképzést igénylő - más irányú, műszaki vonalú, információ technológiai, számítástechnikai területekre. Ismereteim, érdeklődési köreim elég szerteágazóak, cserébe angol tudásom hiányos.
Így hát, ha valaki netán hallott volna olyat, hogy valahol keresnének valakit, akkor azt szeretném kérni, hogy ne fogja vissza magát, ossza meg velem a lehetőséget!
Köszönöm, hogy elolvastátok hirdetésemet, és előre is köszönök mindennemű információt!
Cs.: Cs.,
ilias wrote:értem, de én a kajakra írtam.
a kereskedők jó emberek. Amikor Cakes leendő Cee'd-jét árultam, az AAA Auto-s kocog 2.2m ajánlott (ha jól emlékszem), de lehet, hogy 2.3-at.
Lajos wrote:Mi van?
Amúgy most van egy érdeklődő. Bízom benne hogy a héten eljön és megveszi.
Kettő kereskedő is meg akarja nézni. Szerdán Pesten járok, utána elviszem hozzájuk. De nem bízom benne hogy ők megveszik. 1,48-ért van fent. 1,4-ig tudok lemenni, hogy eltudjam még hozni a pro-t, különben arra nem marad pénz, mert még plusz 100ezer a többi költség.. De szerintem egy kereskedő nem ad annyit érte.
ilias wrote:amikor sikerül eladnod, akkor már nem is lesz ismerősöm a fészbukon a tutajos-kormányos-süllyedős?