rotax wrote:Üdv!
Eladásra kínálom egy EX limited extracsomagját!
Digitklíma,4 motoros ablak,elektromos-behajló tükrök,USB,Fűthető aktív fejtámlás űlések,váltógomb,bicskakulcsos gyújtáskapcsoló...
Összes kábelezés,kapcsolók stb.
Üdv!
Eladásra kínálom egy EX limited extracsomagját!
Digitklíma,4 motoros ablak,elektromos-behajló tükrök,USB,Fűthető aktív fejtámlás űlések,váltógomb,bicskakulcsos gyújtáskapcsoló...
Összes kábelezés,kapcsolók stb.
Zofren wrote:
az elektromos tukroket vajon utolag be lehet épiteni egy simába is?
Szia!
Be lehet,de spórolósan bánnak a kábelekkel Kiáéknál,így a munka nagy része abból áll,hogy kábelt fűzögetsz.Plussz a belső tükörborítás is más,van oda gyári csipogóm is,annak a kábelezése is rajta van az ajtó kötegén.
GregHozta wrote:
Rotax!
Nem adod el külön az ülésfűtés kapcsolóját és a fűtőszálakat?
Szia Greg!
Van olyan ülésem is amelyiknek a váza sérült,abból át tudod rakni a fűtést.Meg a kábelezést...Van lehetőség rá,hogy Te bontsd ki a kábeleit az autóból,úgy könnyebb lesz belerakni a másikba.Nem kis munka.
Zofren wrote:
Ha elég kreatív vagy akkor szerintem igen.De akkor az egész ajtó könyöklőt cseréld ki.
CEE'D SW 1.4 EX limited
Silver Line Miami Antracit + Michelin Energy Saver
Téli papucs:Michelin Alpine A4 Ollé a CEE'D-emben nagyszerű volt
Pillákok Renault Scenic TomTom 1.5 dci részecskegyorsítóval Silver Line Miami Antracit + Michelin Energy Saver 15" Téli papucs:Michelin Alpine A4 15" Suzuki VZ 800 Intruder
rotax wrote:Sziasztok!
2008-as Ceed SW 1.4 ex limited borult alkatrészei eladók.(elektromos tükrök,fűthető-aktív fejtámlás ülések,digit klíma,4x el.ablak,stb.06 304343312.
1,6 Crdi LX Plus + komfort csomag, az ötajtós, 195/65R15 Michelin Energy - 139 670km 2007.05.15 óta
Z módszer feltalálója (elektromos ablakemelő javítás) chat
Eladó egy Mitac Mio P560 újszerű állapotban, IGO 8 legújabb térképpel . Minden gyári tartozékával, autos tartó, kábelek, hálózati töltő, autos töltő. Van benne még egy memoriakártya, asszem 1 gigás.
Irányár 40.000,-
Eladó még mindig egy AUTOLOCK 2000 kormányzár. 10.000,-
emil, privi.
Minden típusú önindító és generátor javítása és azonnali cseréje!web: www.oninditogenerator.hu e-mail: autovill@mail.datanet.hu tel: 061-3210-555...Most az "autó elektromosokk" bemondásával 10% kedvezményt biztosítunk!!
Ceed gyári 16" acélfelni, rajta lévő michelin energy 205/55-R16 gumikkal vagy külön-külön is eladó. Tavaly májusi átvétel, akkor 1700km futottak, azóta zacskóban tárolva.
Ajánlatokat privátban.
Viszonyítás kérdése. Amíg nem ismered a gyári KIA csíkok árát, addíg ezt drágának találod. Utána már ajándéknak
De abban igazad van, hogy ezekben a termékekben alig van valami anyagár, vagy egyéb megmagyarázható költség, mint pl. a gyártás költsége, inkább szállítás, nagyker-kisker-beszállító-továbbviszonteladó kereskedői lánc és egyéb pluszdolgok drágítják.
Ford_Prefect wrote:Szertnék venni oldalsó műanyag díszléceket (vagy hogy a túróba hívják) valamint a lökhárítókra is. Szerintetek hol vegyem, és kb milyen árra számítsak?
Szertnék venni oldalsó műanyag díszléceket (vagy hogy a túróba hívják) valamint a lökhárítókra is. Szerintetek hol vegyem, és kb milyen árra számítsak?
Tudom, hogy halott ötlet, de eladó 4 Kia Rio acélfelni dísztárcsával, kerékcsavarokkal, dayton téli gumikkal amik még kibírnak 1 szezont. Darabja: 7000ft, Érdeklődni pü-ben
Ford_Prefect wrote:
A 10 rugó kicsit sok, nem? Mondom a CORA-ban 5 körül láttam a nagyot. A csomagtertalca.hu pedig ugyanaz a Rider autósbolt, ami alant már be lett linkelve. Itt viszont nem tudom az árakat...
danessz wrote:
Totalcar áruházban van 10 rugóért méretpontos. Én most gondolkodok rajta, hogy kéne venni
A 10 rugó kicsit sok, nem? Mondom a CORA-ban 5 körül láttam a nagyot. A csomagtertalca.hu pedig ugyanaz a Rider autósbolt, ami alant már be lett linkelve. Itt viszont nem tudom az árakat...
Vitya wrote:
A csomagtertalca.hu-n nézz szét ott van elvileg cucc. De most nem ajánlom!!!
Fel akartam menni, és egy trójait fogott nod rögtön. És nem is megy a lap. Azért nem adtam linket közvetlen. Majd később. Én innen rendeltem gumiszőnyeget, és tényleg korrektek, és korrekt árak vannak. azt hiszem itt van tálca is méretpontos neked.
Köszi az infót, tegnap este én is beleszaladtam.Riasztott is.
CEE'D SW 1.4 EX limited
Pillákok Renault Scenic TomTom 1.5 dci részecskegyorsítóval Silver Line Miami Antracit + Michelin Energy Saver 15" Téli papucs:Michelin Alpine A4 15" Suzuki VZ 800 Intruder
Butch wrote:
Paradicsomos húsgombóc múlt pénteken nekem zuhant a csomagtartóba.Azóta kéne a tálca bele.
A csomagtertalca.hu-n nézz szét ott van elvileg cucc. De most nem ajánlom!!!
Fel akartam menni, és egy trójait fogott nod rögtön. És nem is megy a lap. Azért nem adtam linket közvetlen. Majd később. Én innen rendeltem gumiszőnyeget, és tényleg korrektek, és korrekt árak vannak. azt hiszem itt van tálca is méretpontos neked.
Vitya wrote:
Persze hogy többet. Nem is hátrány ha van, én nem azt mondtam, csak azt hogy én még nem vettem, hanem így oldottam meg. Főleg taknyos időben előnyös. Pakolsz, vizes szatyor vagy eső vagy ilyesmi. Akkor mindenképp jó. Nekem eddig csak egy joghurt volt ami megadta magát, de azt gyors kitisztítottam.
Paradicsomos húsgombóc múlt pénteken nekem zuhant a csomagtartóba.Azóta kéne a tálca bele.
CEE'D SW 1.4 EX limited
De ha valami folyékony kiömlik, ez a tárca többet ér, azt gondolom...
Persze hogy többet. Nem is hátrány ha van, én nem azt mondtam, csak azt hogy én még nem vettem, hanem így oldottam meg. Főleg taknyos időben előnyös. Pakolsz, vizes szatyor vagy eső vagy ilyesmi. Akkor mindenképp jó. Nekem eddig csak egy joghurt volt ami megadta magát, de azt gyors kitisztítottam.
Vitya wrote:
Én sem vettem, de én kiveszem a kárpitos funért alulról, és takarítógép neki. Ha meg koszosat viszek akkor alá teszek újságot vagy vmi hasonlót. Így tiszta marad.
De ha valami folyékony kiömlik, ez a tárca többet ér, azt gondolom...
Ford_Prefect wrote:Igazából a kárpit koszolódásának elkerülése végett gondolkozom rajta...
Én sem vettem, de én kiveszem a kárpitos funért alulról, és takarítógép neki. Ha meg koszosat viszek akkor alá teszek újságot vagy vmi hasonlót. Így tiszta marad.
Apooca wrote:
Én nem vettem, mert szeretem használni a sok kis pakolós rekeszt az alján, ás csomagtértálcával ez némileg nehezebb...
Nekünk csak bár bizbasz van a tartókban, elég nehéz előbányászni, amikor tele a csomagtartó. Viszont a legkülsőbe simán befért az 5literes ablakmosó, a kresz-csomag, meg még néhány kütyü. A laposaknak viszont egy icipicivel lehetne nagyobb a magassága, vannak dolgok, amik éppenhogy nem férnek be.
GregHozta wrote:Lehet, hülyének fogtok tartani, de miért éri meg valakinek, akár 20000.-ért, mikor újonnan 19.080.-?
Illetve, ha a 4et adod el 20.000.-ért, az miért éri meg neked?
Ha nekem szólt...
Semmi nem éri meg!
Egyrészt a Misit semmiképpen nem akartam visszarakni, a már alább kitárgyalt okok miatt.
Másrészt itt a végeken (tanyán), nagyon nehéz bármit jól eladni, (egyáltalán eladni) de most már asszem mindenhol.
Árulhattam volna 40E-ért is... ... sokáig!
Lehet, hülyének fogtok tartani, de miért éri meg valakinek, akár 20000.-ért, mikor újonnan 19.080.-?
Illetve, ha a 4et adod el 20.000.-ért, az miért éri meg neked?
1,4 EX Black Pearl szemöldökkel
Nyári: 205/55 R16 Hankook Ventus Prime 2 + Dezent V alu
Téli: 205/55 R16 Kléber KrisAlp HP + gyári dísztárcsák
hejo wrote:
Az enyémben 30e km volt, de még nagyon jó állapotban, és 20e -postaköltség.
Tiéd biztos jobb, kevés kilométerrrel, de ahogy észre vettem a nagy begyűrűzés miatt nehéz magasabb áron.