Matthewben wrote:ááááááh!!! nem ide szerettem volna! Eljesen véletlenül sikerült ide! De köszönöm a választ mindenkinek! Ez a 30 ezer nekem kicsit soknak tûnik! ennyiért még marad lent az ülés.
Vagy vásárolj egy kispárnát!
És ez így már nem is OFF , ugye?
GregHozta wrote:Meglepõ ezt így az adok-veszek topikban olvasni, de...
1. A klíma vezérlõjét nem olyan egyszerû cserélni, hogy kicsavarozom, becsavarozom. Szerintem az tuti nem éri meg azt a pénzt, amit kérnek érte.
2. Ülésállítás megoldható, ha ülõlapot cseréltetsz az autón. Ha jól emlékszem (neho majd megerõsít), az ~30ezer forintos összeg.
ááááááh!!! nem ide szerettem volna! Eljesen véletlenül sikerült ide! De köszönöm a választ mindenkinek! Ez a 30 ezer nekem kicsit soknak tûnik! ennyiért még marad lent az ülés.
ceeee wrote:Az 1,4 nél is csak az intenzív gyorsításkor, alacsonyabb fordulaton fogja vissza egy hangyabögyörõnyit!
Én sem tapasztaltam magy különbséget a klíma használata mellett. Alapjáraton, ha bekapcsolom a klímát, egy alig észlelhetõ pillanatnyi fordulatszám változást tapasztaltam eddig, de ez természetes szerintem.
hejo wrote:1. Nekem manuális klímám van, de teljesen elégedett vagyok vele, eddig olyan idõt csináltam vele, amilyet akartam.
Még egy érdekesség: észre sem veszem sem erõben, sem fogyasztásban, ha megy a klíma.
2. Ez az ülésmagasság állítás engem is érdekelne, mivel ez az egyik ami nekem hiányzik a Ki'Ceed-embõl.
Az 1,4 nél is csak az intenzív gyorsításkor, alacsonyabb fordulaton fogja vissza egy hangyabögyörõnyit!
1. Nekem manuális klímám van, de teljesen elégedett vagyok vele, eddig olyan idõt csináltam vele, amilyet akartam.
Még egy érdekesség: észre sem veszem sem erõben, sem fogyasztásban, ha megy a klíma.
2. Ez az ülésmagasság állítás engem is érdekelne, mivel ez az egyik ami nekem hiányzik a Ki'Ceed-embõl.
Végre már a mi CEED-ünk is matricás lett!!! Köszönöm még egyszer ZOZI85-nek!! De lenne egy-két kérdésem! Remélem tudtok segíteni! Az elsõ: manuális klímás az autó, elég gyakran elõfordul, h nem a tekerõgombnak megfelelõen osztja szét a levegõt! Volt már ilyen Nektek is? ( 1/b. a manuális klímás panelt kilehet cserélni digit klímásra? vagy át kell hozzá építeni az egészet?) A másik kérdésem, hogy utólag megoldható valahogy az ülésmagasság állítás? A mienkben még nincsen, akkor még nem járt hozzá alapból, de elég jól jönne... (olyasmire gondolok, h az ülésnek a szerkezetét kicserélni, ha ez megoldható)
A klímát nem tudom, de érdekes, mert én meg annyira nem használom a klímaautomatikát, mindig manuálisan állitom, épp amiatt, hohy ha automatán megy, akkor õ dönti el, hol és mit fúj be.
És ha automatára álítom momdjuk napsütéses hûvös idõben , amikor igaz, hogy kint mondjuk 16fok van , de belül legalább 25, és olyankor ha beállítom a 20 fokot, akkor is meleg levegõt fúj be a kinti mérés miatt. Szóval én ezt nem tolerálom.
Végre már a mi CEED-ünk is matricás lett!!! Köszönöm még egyszer ZOZI85-nek!! De lenne egy-két kérdésem! Remélem tudtok segíteni! Az elsõ: manuális klímás az autó, elég gyakran elõfordul, h nem a tekerõgombnak megfelelõen osztja szét a levegõt! Volt már ilyen Nektek is? ( 1/b. a manuális klímás panelt kilehet cserélni digit klímásra? vagy át kell hozzá építeni az egészet?) A másik kérdésem, hogy utólag megoldható valahogy az ülésmagasság állítás? A mienkben még nincsen, akkor még nem járt hozzá alapból, de elég jól jönne... (olyasmire gondolok, h az ülésnek a szerkezetét kicserélni, ha ez megoldható)
Meglepõ ezt így az adok-veszek topikban olvasni, de...
1. A klíma vezérlõjét nem olyan egyszerû cserélni, hogy kicsavarozom, becsavarozom. Szerintem az tuti nem éri meg azt a pénzt, amit kérnek érte.
2. Ülésállítás megoldható, ha ülõlapot cseréltetsz az autón. Ha jól emlékszem (neho majd megerõsít), az ~30ezer forintos összeg.
1,4 EX Black Pearl szemöldökkel
Nyári: 205/55 R16 Hankook Ventus Prime 2 + Dezent V alu
Téli: 205/55 R16 Kléber KrisAlp HP + gyári dísztárcsák
GregHozta wrote:Annyira nem vészes az ár. A krómvégek darabja kb. 8-10ezer forint, plusz a dob, jelen esetben átalakítás.
Nekem a Xsara-ra volt asszem 28 (de ez már 2-3éve volt)
És olyan dobot hajtogatnak neked, amilyet akarsz. (én egy szolid, de mély hangú sportdobot csináltattam)
Nem drága, csak úgy túl olcsónak tünt (mert azt hittem, hogy dobos verzió).
és ezzel nyerek +5 lóerõt.
Néhányan csináltassatok ilyet és a legkozelebbi találkozon meghallgatom, hogy milyet szeretnék.
GregHozta wrote:Annyira nem vészes az ár. A krómvégek darabja kb. 8-10ezer forint, plusz a dob, jelen esetben átalakítás.
Nekem a Xsara-ra volt asszem 28 (de ez már 3éve volt)
És olyan dobot hajtogatnak neked, amilyet akarsz. (én egy szolid, de mély hangú sportdobot csináltattam)
1,6 Crdi LX Plus + komfort csomag, az ötajtós, 195/65R15 Michelin Energy - 139 670km 2007.05.15 óta
Z módszer feltalálója (elektromos ablakemelő javítás) chat
ilias wrote:Õszintén szólva én csodálkoztam az áron. Így már tiszta, hogy ez dob nélküli verzió. Csõ plusz vég.
Annyira nem vészes az ár. A krómvégek darabja kb. 8-10ezer forint, plusz a dob, jelen esetben átalakítás.
Nekem a Xsara-ra volt asszem 28 (de ez már 2-3éve volt)
Tudjuk csinálni egyoldalra is! A Hátsó dob után vállasztjuk ketté a rendszert, hegesztve!Ha szépre akarod akkor spoilervágással érdemes csinálni! 3 Év garanciával!
Dieselre is, a képen látható SW-is az.
noridzs01 wrote:Ha valaki szeretne rendkívül ízléses kétoldalra kivezetett kipufogót, akkor keressen meg! Az ár 48000 Ft! És nagyon profi ! Kérésre képet is küldök!
Ha valaki segít hogyan tudok ide is képet felrakni akkor azt megköszönöm!
Dieselhez?
Élettartam?
Lökhárító kivágás nélkül?
Hegesztve vagy gyári kapcsolat a csonknál?
Engem egyoldali dupla érdekelne, de biztos, hogy tavasznál nem korábban.
noridzs01 wrote:Ha valaki szeretne rendkívül ízléses kétoldalra kivezetett kipufogót, akkor keressen meg! Az ár 48000 Ft! És nagyon profi ! Kérésre képet is küldök!
Elsõnek itt az én régi autóm... mint referencia munka
(a kép minõsége nem a legjobb, mert telefonnal készült, de a lényeg látszik)
ilyet legkozelebb légyszives az Adok-veszek topikba irj. köszi
1,6 Crdi LX Plus + komfort csomag, az ötajtós, 195/65R15 Michelin Energy - 139 670km 2007.05.15 óta
Z módszer feltalálója (elektromos ablakemelő javítás) chat
Felteszed a képet mondjuk a www.kepfeltoltes.hu oldalra. Az ott kapott linket meg bemásolod ide. Sztem ez a leggyorsabb megoldás, ha nincs webes képtárad.
Ha valaki szeretne rendkívül ízléses kétoldalra kivezetett kipufogót, akkor keressen meg! Az ár 48000 Ft! És nagyon profi ! Kérésre képet is küldök!
Sziasztok!
Nekem is most cserélték.
25.000.-Ft. Sajnos még se bontottat se utángyártottat nem lehet beszerezni.
Baji András wrote:Sziasztok!
Kis segítség kellene! Megsérült a jobb oldali hátsó lámpám alsó része.
Tudna valaki segíteni, hol mennyiért lehet beszerezni? Típus:1.6 crdi sw. Lehet külön cserélni az alsó és a felsõ lámpákat, vagy kénytelen leszek egyben az egészet kidobni 1 kis sérülés miatt?
Tudna valaki segíteni, hol mennyiért lehet beszerezni? Típus:1.6 crdi sw. Lehet külön cserélni az alsó és a felsõ lámpákat, vagy kénytelen leszek egyben az egészet kidobni 1 kis sérülés miatt?
Szia. Elõször is üdv köztünk.
Nehezet kérdeztél, mert ha emlékezetem nem csal akkor még nem merült fel ilyen gond. Javaslom, hogy vedd fel a kapcsolatot a szervizzel, és érdeklõdd meg tõlük. De ha sikerült valamire jutni, akkor jelezd légyszives, minket is érdekel.
Szia!
Tudtommal már volt egy SW, akinek beütötték a hátsó lámpáját. Talán elõkerül a topiktárs, és elárulja, hogy oldották meg.
haetes wrote:tyõõõ és megvetted már a 18"-ost? majd tegyél fel róla képeket, kiváncsi vagyok hogy áll neki! pusztán csak kiváncsiság, mert én max 16"ig gondolkodok, afelett már elég jól megdolgozza a futómûvet!
Egyetértek, meg az extra méret, a kerékcsapágynak se tesz jót. Elõbb utóbb feladja a közelharcot, mert nem arra tervezték.
haetes wrote:tyõõõ és megvetted már a 18"-ost? majd tegyél fel róla képeket, kiváncsi vagyok hogy áll neki! pusztán csak kiváncsiság, mert én max 16"ig gondolkodok, afelett már elég jól megdolgozza a futómûvet!
Lemondtam róla így mostanság, úgyhogy igazából lehet csak a felniket adám el gumi nélkül, de ezt majd még eldöntöm! Beszéltem több emberrel és félek én attól a 18tól... elég lenne a 17 ami most van...tapad mint vasorrú bába a mágnesasztalhoz
A felnigarnitúrát görgõzve adnám kb 70-80ért ha az érdekes lenne valakinek, szóljon.... Alessio Super amúgy
Kia Cee'd SW 1.6 CRDi EX Black 140.000km 2008.06.05 óta
tyõõõ és megvetted már a 18"-ost? majd tegyél fel róla képeket, kiváncsi vagyok hogy áll neki! pusztán csak kiváncsiság, mert én max 16"ig gondolkodok, afelett már elég jól megdolgozza a futómûvet!
ilias wrote:A keresztneve a felninek?
Milyen széles?
Korrekt az ára. Sajna én most télire gyüjtök.
Ha lenne kamionról leesett gumi, akkor tavasszal lehet, hogy 17-re váltanék (a felni szinte ugyanannyi 16 és 17"-nál).
Alessio Super 7,5x17 5x114,3 ET42
zozi85 wrote:Október 31 környékei átvétellel eladnám 17es 5ágú alessio alufelnim és 225/45 16ezer km-t ment(addig lesz az 20 is) Pirelli P7 gumijaimat egyben! Akit érdekelne, szóljon! irár:130ezer
Eladás oka: 18asra váltok
A keresztneve a felninek?
Milyen széles?
Korrekt az ára. Sajna én most télire gyüjtök.
Ha lenne kamionról leesett gumi, akkor tavasszal lehet, hogy 17-re váltanék (a felni szinte ugyanannyi 16 és 17"-nál).
Narsil wrote:A jégkorszak kettõ jutott az eszembe, amikor Manfréd mondta a nagyközönségnek a kereskedõ taturól, (nem jut eszembe a neve):
- Az anyját is eladná egy jégkockáért!
- Dehogy is. (Kettõért a tied)
Amelyiket elkapta a vízi szörny...az volt a Rudi elnevezésû azt hiszem.
A jégkorszak kettõ jutott az eszembe, amikor Manfréd mondta a nagyközönségnek a kereskedõ taturól, (nem jut eszembe a neve):
- Az anyját is eladná egy jégkockáért!
- Dehogy is. (Kettõért a tied)
Én odaadom Neked 40ért a garnitúrát!
200kmet mentek autópályán a nyíregyi megvételtõl egy pesti gumisig, ahol le lettek cserélve! Csavart nem tudok adni, mert az az alufelnin van rajta! De a 15ösé jó kell hogy legyen