haetes wrote:egyébként ez érdekes mert a múlkor az egyik utasom nekem is 8at számolt össze! vagyis 8 AIR BAG feliratot!
2 elõl
2 az A oszlopon
2 oldalt ülésekben
2 a B oszlopon
A C oszlopon is van felirat, 2.
haetes wrote:egyébként ez érdekes mert a múlkor az egyik utasom nekem is 8at számolt össze! vagyis 8 AIR BAG feliratot!
2 elõl
2 az A oszlopon
2 oldalt ülésekben
2 a B oszlopon
prisidsw wrote:A 10 legzsak az hol van? ugye nekunk van 2 oldalso 2 fuggony, meg 2 elso. Gondolom meg van a 2 hatso ulesben is es a maradek 2?
zozi85 wrote:De ez mi már??? 1.4EX navigációval meg 10 légzsákkal?Ezt ki hozta össze?
zozi85 wrote:De ez mi már??? 1.4EX navigációval meg 10 légzsákkal?Ezt ki hozta össze?
solarys wrote:Ez a jóléti társadalom gyümölcse, vagy csak sznobizmus?
solarys wrote:Ez a jóléti társadalom gyümölcse, vagy csak sznobizmus?
vitya wrote:Heates, ha hölgyekrõl lenne szó akkor oks, másképp csak maradjunk a tiszteletnél, mert még félreértik.
vitya wrote:Heates, ha hölgyekrõl lenne szó akkor oks, másképp csak maradjunk a tiszteletnél, mert még félreértik.
haetes wrote:szeressük egymást gyerekek. a lényeg ebben a topicban bárki hirdethet, jah, hogy most ez az Iliász-nak jutott eszébe és furcsán jön le, hát istenem, bárki létrehozhat új topicot, tudom is én éppen az import tranzisztoros herelimbálóit akarja eldani hát tessék! engem személy szerint nem zavar....sõt lehet egy új tag, aki még nem rendelt otthon az pont itt fog venni , mert jó neki a használt 20-30.000km-es 1misiért olcsóbban!
Kopida wrote:Na igen, de itt nem ilyen "támogatásra" gondoltam, mert ez nem az, hanem csak egy felület, ahol megjelennek azok akik akarnak. Szerintem az nem lenne szerencsés, ha pl. ilyen jellegû témával csak Te tudnál megjelenni.
És még egyszer: Nem zavar ez a topik, bár én nem szeretném lecserélni a jelenlegi kocsimat, pláne nem egy Németországból behozott használt Cee'd-re.
Üdv: Attila
Kopida wrote:Na igen, de itt nem ilyen "támogatásra" gondoltam, mert ez nem az, hanem csak egy felület, ahol megjelennek azok akik akarnak. Szerintem az nem lenne szerencsés, ha pl. ilyen jellegû témával csak Te tudnál megjelenni.
És még egyszer: Nem zavar ez a topik, bár én nem szeretném lecserélni a jelenlegi kocsimat, pláne nem egy Németországból behozott használt Cee'd-re.
Üdv: Attila
ilias wrote:Az ilyen meg olyan kereskedés illetve egyéb szolgáltatást nyújtó emberkék támogatása már régen elindult. Ha nem is így konkrétan van leírva.
Greg egyébként az én kérésemre nyitotta meg ezt a topicot.
Ha zavar bárkit, akkor...
GregHozta wrote:...akkor ne olvassa
Itt mindenkinek joga van saját topikhoz, ha az a többiek javát is szolgálja, és nem csak reklám célú. Legyen az kereskedés, vagy magánszemély. Lásd: ilias, West Lurdy, KIA Szabó, Tufaaa...
ilias wrote:...
Greg egyébként az én kérésemre nyitotta meg ezt a topicot.
Ha zavar bárkit, akkor...
Kopida wrote:Sziasztok!
Nem kötözködésképpen írom meg nincs is semmi bajom ezzel a topikkal, bár szerintem ennek _így_ nincs semmi értelme, ugyanis ehhez a topikhoz csak azok férnek hozzá, akik be vannak jelentkezve, márpedig aligha hiszem, hogy a fórum tagsága le szeretné cserélni a most meglévõ kocsiját.
Persze jó lenne, ha maga a fórum megmaradna semlegesnek, és nem kezdene el támogatni ilyen, vagy olyan kereskedéseket.
Én mindezek ellenére megfontolnám ennek a témának a tartalomjegyzékben való elhelyezését, ugyanis így lehetne biztosítani a nem beregisztrált „érdeklõdõk” olvasási lehetõségét.
Attila
Brian63 wrote:Õ.... Izé.... Ez mit jelent?Ennyire rossz?
Nem kötözködésképpen írom meg nincs is semmi bajom ezzel a topikkal, bár szerintem ennek _így_ nincs semmi értelme, ugyanis ehhez a topikhoz csak azok férnek hozzá, akik be vannak jelentkezve, márpedig aligha hiszem, hogy a fórum tagsága le szeretné cserélni a most meglévõ kocsiját.
Persze jó lenne, ha maga a fórum megmaradna semlegesnek, és nem kezdene el támogatni ilyen, vagy olyan kereskedéseket.
Én mindezek ellenére megfontolnám ennek a témának a tartalomjegyzékben való elhelyezését, ugyanis így lehetne biztosítani a nem beregisztrált „érdeklõdõk” olvasási lehetõségét.
Attila
Attila
zsolt777 wrote:Hát elfogadni én is elfogadnék, nade cserélni azt a szép ötajtóst...
![]()
Persze ízlések és pofonok különböznek, de nekem az ötajtós jobban tetszik és nem is szállítok sok csomagot.
ilias wrote:Ez azért történt, mert beindítottunk egy autóbehozatalos vállalkozást, többek között Cee'd-eket.
Az elsõt most hoztuk be. 1.4 Ex, plusz navigáció, tolótetõ, bõr-szövet kombi, ülésfûtés, automata világítás, gyári tolatóradar, stb. Dakar yellow. Képek holnap lesznek, ár hétfõ körül. 28000 van benne, 2007 decemberi. További infók este.
Ami fontos, a bevételbõl a fórumot fogom támogatni.
ilias wrote:Ez azért történt, mert beindítottunk egy autóbehozatalos vállalkozást, többek között Cee'd-eket.
Az elsõt most hoztuk be. 1.4 Ex, plusz navigáció, tolótetõ, bõr-szövet kombi, ülésfûtés, automata világítás, gyári tolatóradar, stb. Dakar yellow. Képek holnap lesznek, ár hétfõ körül. 28000 van benne, 2007 decemberi. További infók este.
Ami fontos, a bevételbõl a fórumot fogom támogatni.
GregHozta wrote:Hát igen... Ilias külön kérése volt. Bár szívesen lecserélném egy SW-re, de nem hiszem, hogy jó konstrukciókat kapnék. A dieselt kilõttem, hiszen a -most már- napi összesen 13kilométerhez teljesen felesleges lenne. Azért egy EX, vagy EX limited felszereltségû 1.4 SW-t elfogadnék.
zsolt777 wrote:Ez az új téma ötlet honnan jött, csak nem készülsz valamire
zsolt777 wrote:Ez az új téma ötlet honnan jött, csak nem készülsz valamire