Kedves C'eed Klubtagok!
Remélhetőleg a közeljövőben én is elmondhatom majd magamról, hogy Cee'd tulaj vagyok.
Egy 1 literes opel corsa után (első autó volt), kéne egy komolyabb, jobb autó.
Előző munkahelyemen C'eed-ekből állt a géppark. Volt köztük egy 1.6-os diesel (eszerintem EX, mintha lett volna benne menetstabilizátor), amit én is elég sokat vezettem. Az az autó nem volt senkié. Szegénynek a SZEMÉT is kinyomták. Nemrég beszéltem a volt munkatársammal, aki a gépparkkért felel. Elmondta, hogy most kb 400 ezer van benne. 180-nál kiment a turbó, de gariból cserélték. Ezen kívül a kötelező szervízeken kívül sose volt semmi vele.
Már akkor is nagyon tetszett az autó, de mikor ezeket az infókat hallottam, akkor döntöttem el, hogy a következő autóm egy Cee'd hatchback lesz.
Szeretném a véleményeteket kérni erről:
http://www.hasznaltauto.hu/auto/kia/cee ... yv-8696299
egy kicsit drága talán, de azt mondom, hogy ha ez az autó az, ami ide van írva, akkor kb ezt az összeget kinyögném érte.
Olvastam a fórumot, Ti eléggé képben vagytok a felszereltséggel, én még csak annyit tudok, hogy EX > LX, de gondolom az EX-nek is vannak fokozatai még. Nem találtam egy normális összehasonlító táblázatot még.
Köszönöm a segítséget!