Eladó Cee'd-ek

A regisztráció nélkül is olvasható topikok.
Post Reply
milestone
Régi motoros (Cee'd-es)
Autó felszereltsége: Még nincs sajátom

Re: Eladó Cee'd-ek

Hoppá. Guglizzatok egyet a rendszámra...
Elég sok mindent megmagyaráz...
milestone
Régi motoros (Cee'd-es)

kisstamasp wrote:Beszéltem a tulajjal.

Megánszemély hirdeti.
"kell a pénz" 1 éve vásárolta, ő 60000km-el vette.
Ugyanakkor gyanús, mert több szervizbe is bement, lekérni az adatok, de nem tudtak neki semmit mondani.
Greg!, ha esetleg tudsz segíteni:
segítőkész volt, rendszámot adott, ha kell más is akkor az sem gond:
KWS-398
Már régóta (hosszú hónapok óta) hirdeti. Mindig is az olcsóbb kategóriába tartozott, olyan 2,2 körül volt kb. 1 hónapja.
Gyanúsan nagyon ejtett az árán, nagyon el akarja adni...
Fél szemmel figyelem egy ideje, csak túl kevés idő maradt hátra a garanciájából.
Téged is érdekelne?
kisstamasp
solarys féle tag
Autó felszereltsége: 1.4 benzines EX

bocs, a w lehet, hogy v, csak pont egy németekkel folytatott megbeszélés szünetében hívtam fel és, lehet, hogy félre lett ütve.
kisstamasp
solarys féle tag

Beszéltem a tulajjal.

Megánszemély hirdeti.
"kell a pénz" 1 éve vásárolta, ő 60000km-el vette.
Ugyanakkor gyanús, mert több szervizbe is bement, lekérni az adatok, de nem tudtak neki semmit mondani.
Greg!, ha esetleg tudsz segíteni:
segítőkész volt, rendszámot adott, ha kell más is akkor az sem gond:
KWS-398
Ηλίας
Adminisztrátor
Adminisztrátor

kisstamasp wrote:http://www.hasznaltauto.hu/auto/kia/cee ... as-5783547

erről az autóról van valami infónk?

Gyanúsan olcsó...
Nincs odaírva, hogy sérülésmentes.
:idea: De az is lehet, hogy elírta az árát, mint a kerékméretét.
1.4 T-GDI Platinum Gt-line SW, ADA, DCT, első lábtérvilágítás, gyöngyház fényezés, tetőablak.
Ηλίας
Adminisztrátor
Adminisztrátor

kisstamasp wrote:2007-es, tehát ez még az 5+2 év garis... és az 5 év letelt...
Honnan az infó, felhívtad? A hirdetésben nem szerepel. :gondol:
Ha itthoni SW, akkor 7 év a gari.
1.4 T-GDI Platinum Gt-line SW, ADA, DCT, első lábtérvilágítás, gyöngyház fényezés, tetőablak.
bago
Adminisztrátor
Adminisztrátor
Autó felszereltsége: 1.6 diesel EX LIMITED + ECS

Ha kombi, akkor 7 év garis elvileg.
bago / 1,6 crdi SW Ex Limited ECS Oil blue
ImageImage
Toady
Teljesjogú tag
Teljesjogú tag
Autó felszereltsége: 1.6 diesel EX + ECS

Már nem aktuális
Last edited by Toady on 2012 Jun 07, Thu 15:34, edited 3 times in total.
Toady
CEE'D SW 1.6 CRDI EX & ECS+ (PistonGray)
GregHozta
Adminisztrátor
Adminisztrátor

Furcsa, mert 2007 nyarától már 7évvel árulták. A hirdetés alapján pedig novemberi az autó. :gondol:
1,4 EX Black Pearl szemöldökkel Image
Nyári: 205/55 R16 Hankook Ventus Prime 2 + Dezent V alu
Téli: 205/55 R16 Kléber KrisAlp HP + gyári dísztárcsák
kisstamasp
solarys féle tag

2007-es, tehát ez még az 5+2 év garis... és az 5 év letelt...
Vatomi
Teljesjogú tag
Teljesjogú tag

kisstamasp wrote:http://www.hasznaltauto.hu/auto/kia/cee ... as-5783547

Gyanúsan olcsó...
Garanciálisnak kellene még lennie, ha már nem az akkor nem biztos hogy ennyi km van benne.
2007-2018: 1.6 CRDI EX Dakar
Image

2018- : Carens 1.6 GDI Gold, 7 személy
Image
kisstamasp
solarys féle tag

http://www.hasznaltauto.hu/auto/kia/cee ... as-5783547

Gyanúsan olcsó...
ChRiS
Teljesjogú tag
Teljesjogú tag

1.4 LX SW Sirius Silver; P1, P2 + tolatóradar

Image

LOADING █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ 102%

Nyári pacsker: Goodyear EfficientGrip Performance 205/55 R16
Téli bakancs: Kléber Krisalp HP3 195/65 R15
Ηλίας
Adminisztrátor
Adminisztrátor

buzas.adam wrote:
Ezek a "hárombetűs" kütyük eszközök. Amiket tudni kell használni. Teljes mértékben egyetértek veled.
Ez a KIA-ra pláne érvényes! :kocc:
buzas.adam
Rajongó
Autó felszereltsége: 1.6 benzines EX LIMITED

zst wrote:

Egyáltalán nem szeretném azt a látszatot kelteni, hogy nem jó(k)...a 3 betüs technikai kiegészítők....igenis kellenek, de ha épp nincs...........akkor legyen észen a driver, hogy képes-e pótolni vagy sem. Balesetek vannak/lesznek (szerencsére már nem kell kijárnom oda, nem egy jó dolog :( ).........., de nagyrészt deffenzív vezetésel és 1 kis átgondolással, hogy miből-mi lehet..........szerintem jó eséllyel lehet közlekedni. Valszeg....mire OTTÓ 2 beszerzésre kerül, addigra már nem is lehet esp nélküli kocsit kapni... :gondol:
Ezek a "hárombetűs" kütyük eszközök. Amiket tudni kell használni. Teljes mértékben egyetértek veled.
Image - "Több repülőgép található az óceánban, mint hajó az égen!"
zst
Teljesjogú tag
Teljesjogú tag

buzas.adam wrote:
Ezzel én is így vagyok. Nem mondom, hogy hiányzik, mert nem (de azért nem volna rossz). Amikor az autót vettem jól elgondolkodtam rajta, hogy valóban kell-e. Szerintem sok autóvezetőnek hamis biztonságérzetet ad. A deffenzív vezetés maga biztonságosabb. Sokkal inkább, mint a fizika határait feszegető autós ESP-vel.
Az ESP-s autókhoz szerintem még inkább javallt a vezetéstechnikai tréning. Van olyan, aki pl megijed a kattogástól, amikor dolgozik a ABS és lelép a fékről.
Szerintetek mi történik egy hasonló felkészültségű emberrel, ha az ESP nem tudja űberelni a fizika korlátait?

Egyáltalán nem szeretném azt a látszatot kelteni, hogy nem jó(k)...a 3 betüs technikai kiegészítők....igenis kellenek, de ha épp nincs...........akkor legyen észen a driver, hogy képes-e pótolni vagy sem. Balesetek vannak/lesznek (szerencsére már nem kell kijárnom oda, nem egy jó dolog :( ).........., de nagyrészt deffenzív vezetésel és 1 kis átgondolással, hogy miből-mi lehet..........szerintem jó eséllyel lehet közlekedni. Valszeg....mire OTTÓ 2 beszerzésre kerül, addigra már nem is lehet esp nélküli kocsit kapni... :gondol:
szép emlék marad OTTÓ 1.6 CRDi SW Compass Blue
buzas.adam
Rajongó
Autó felszereltsége: 1.6 benzines EX LIMITED

zst wrote:

.......nem, nem az.....csak defenzív vezetéssel helyettesíthető, míg a téli gumi nem ;)
Ezzel én is így vagyok. Nem mondom, hogy hiányzik, mert nem (de azért nem volna rossz). Amikor az autót vettem jól elgondolkodtam rajta, hogy valóban kell-e. Szerintem sok autóvezetőnek hamis biztonságérzetet ad. A deffenzív vezetés maga biztonságosabb. Sokkal inkább, mint a fizika határait feszegető autós ESP-vel.
Az ESP-s autókhoz szerintem még inkább javallt a vezetéstechnikai tréning. Van olyan, aki pl megijed a kattogástól, amikor dolgozik a ABS és lelép a fékről.
Szerintetek mi történik egy hasonló felkészültségű emberrel, ha az ESP nem tudja űberelni a fizika korlátait?
Image - "Több repülőgép található az óceánban, mint hajó az égen!"
zst
Teljesjogú tag
Teljesjogú tag

GregHozta wrote: És mit csinálsz, ha pl. előtted összecsattannak? Míg ESP-vel esélyed van kikerülni, addig ESP nélkül igen tapasztaltnak kell lenned, hogy elkerülhess egy ütközést.

Én nem azt mondom, hogy az ESP megment mindentől (ez le is van írva a szakácskönyvben), de hidd el, hogy a vezetők 99,9%-a nem tudja megcsinálni ugyanazt, mint az ESP, vagy az ABS. :gondol: És sajnos csak a vezetők 0,01%-a kap olyan képzéseket, amire titeket befizet a cégetek. :futyul:

Sajna igazad van :( ..........tényleg kéne mindenkinek a profi vezetés tréning.
Amíg nem voltam ilyenen, addig azt hittem tudok vezetni :pszt: ........azóta sokat tanultam, de már nem gondolom, hogy annyira jó vagyok :roll: . Egy hosszú tanulási folyamat elején vagyok........már látom a korlátaim, de nyitott maradok befogadni az újat ;)
GregHozta
Adminisztrátor
Adminisztrátor

zst wrote:

Remény hal meg utoljára..... :mrgreen:
25 év és kb. 1 millió km esp nélkül céges és magán kocsival.....és még 1 kocc sem volt....eddig.....de ez változhat ;)
Én meg azt remélem Greg, hogy nem feleslegesen tolta belém a cég évekóta a SAFE DRIVE képzéseket... :pszt:

Sokkal inkább félek attól, hogy a szemközt jövő esp-vel felszerelt majomnak nem fog összejönni a dolog.....mert az elektronika sem tudja átírni a fizika szabályait.........ezért írtam a 5th gear video-hoz, hogy aki olyan sebességgel megy jégen mint a tinó Tiff Needell, annak tényleg kell az esp... :futyul:
És mit csinálsz, ha pl. előtted összecsattannak? Míg ESP-vel esélyed van kikerülni, addig ESP nélkül igen tapasztaltnak kell lenned, hogy elkerülhess egy ütközést.

Én nem azt mondom, hogy az ESP megment mindentől (ez le is van írva a szakácskönyvben), de hidd el, hogy a vezetők 99,9%-a nem tudja megcsinálni ugyanazt, mint az ESP, vagy az ABS. :gondol: És sajnos csak a vezetők 0,01%-a kap olyan képzéseket, amire titeket befizet a cégetek. :futyul:
zst
Teljesjogú tag
Teljesjogú tag

GregHozta wrote: Remélem tudsz majd csak bal hátsó kerékre fékezni, ha szükséged lesz rá, és nem törsz össze mást, vagy magadat... :futyul:

Remény hal meg utoljára..... :mrgreen:
25 év és kb. 1 millió km esp nélkül céges és magán kocsival.....és még 1 kocc sem volt....eddig.....de ez változhat ;)
Én meg azt remélem Greg, hogy nem feleslegesen tolta belém a cég évekóta a SAFE DRIVE képzéseket... :pszt:

Sokkal inkább félek attól, hogy a szemközt jövő esp-vel felszerelt majomnak nem fog összejönni a dolog.....mert az elektronika sem tudja átírni a fizika szabályait.........ezért írtam a 5th gear video-hoz, hogy aki olyan sebességgel megy jégen mint a tinó Tiff Needell, annak tényleg kell az esp... :futyul:
Tomi1973Wien
USB csatoló van a fejében...
Autó felszereltsége: Két cee'd között

ilias wrote: 220-as ojrónál még megérte.

igen... mindegy, lassacskan mennek lefele az arak, elobb-utobb nekem is lesz jatszosautom :mrgreen:
Kia Carnival EX/AT/Business 2,9CRDI - Carel - 144LE/310Nm/Automata4G

Szervizkocsi: Opel Corsa 1,5TD - 67LE, 5seb. 3ajtos

Kutyaink: Vienna Calling

Image
Ηλίας
Adminisztrátor
Adminisztrátor

Tomi1973Wien

Image
Ηλίας
Adminisztrátor
Adminisztrátor

Lajos wrote:Ha valaki gondolkozik hogy eladná Pro Ceedjét a közeljövőben akkor mielőtt meghirdetné szóljon, mert lehet hogy érdekel.
1,6 benzin vagy diesel érdekelne. EX + e.cs +sport csomagos, vagy TX-es. Újabbaknál EX +P4 +P6 ill. TX.
Aki nem tudja így, annak, ezek benne vannak: ESP, digit klíma, ülésfűtés, gyári sötétítés, 17-es gyári kerék, alu kiegészítők stb..
Km-ben 80ezer alattit keresünk. A szín majdnem hogy mindegy, mert lehet hogy módosítva lesz, de piros és fekete előnyben.
A cél valami ilyesmi lenne:
http://img2.netcarshow.com/Kia-Pro-cee- ... per_06.jpg
jó vadászatot! A Pro nem az a tucatfajta.
Lajos
Adminisztrátor
Adminisztrátor

Ha valaki gondolkozik hogy eladná Pro Ceedjét a közeljövőben akkor mielőtt meghirdetné szóljon, mert lehet hogy érdekel.
1,6 benzin vagy diesel érdekelne. EX + e.cs +sport csomagos, vagy TX-es. Újabbaknál EX +P4 +P6 ill. TX.
Aki nem tudja így, annak, ezek benne vannak: ESP, digit klíma, ülésfűtés, gyári sötétítés, 17-es gyári kerék, alu kiegészítők stb..
Km-ben 80ezer alattit keresünk. A szín majdnem hogy mindegy, mert lehet hogy módosítva lesz, de piros és fekete előnyben.
A cél valami ilyesmi lenne:
http://img2.netcarshow.com/Kia-Pro-cee- ... per_06.jpg
Eladva: Kia Ceed SW, Black Pearl, 1,6Crdi EX + P6 + P7 + P9 + Panoráma napfénytető + Gyári navigáció tolatókamerával.
Nyári: Gyári Kia alufelni 17collos, 225/45 R17 Michelin W Pilot Sport 4 XL gumik.
Régi nyári: Brock B34 alufelni, 225/40 R18 Dunlop SP SPORT MAXX RT gumik.
Télen: Gyári Kia alufelni 16collos, 205/55 R16 Michelin Alpin A5 91H gumik.
Kiegészítők: Oldalvédő gyári gumicsík, csomagtérajtó króm perem, kőfelverődés védő fólia, ajtókilincs belső védő fólia, csomagtérajtó perem védő fólia, ajtóélvédő fólia, belső piros led lábtérvilágítás, első lápa és ködláma kőfelverődés védő fólia. Gyári csomagtértálca. Sun-Set méretpontos árnyékoló, Thule Wingbar tetőcsomagtartó, 2014.05.07. - 2017.05.23
Képek: https://www.facebook.com/media/set/?set ... 202&type=3
https://www.facebook.com/media/set/?set ... 279&type=1
Videó: https://www.youtube.com/watch?v=eLGijHA ... e=youtu.be

Már csak emlék: Kia Pro Cee'd Black Pearl, 1,6Crdi EX + Elektromos csomag + Sport csomag. 17-es gyári alufelni. 2008.08.15.
2012.04.07. - 2014.04.19. http://www.youtube.com/watch?v=FgbyrTm4jig
Első autóm: Golf IV, grafit, 1.6 16V Edition +Angel Eyes első, és hátsó ledes lámpa, +Brock RC18 16"felni. 2002.09.10.
2006.04.01. - 2012.03.23. http://www.youtube.com/watch?v=tEMsvLyZ ... ure=relmfu http://nepitelet.hu/autok/volkswagen/go ... _6_kozul./
Réges régen: Kia Cee'd SW Cassa White 1.6 CVVT EX +Ecs. +Brock RC17 16-os alufelni +tolató radar +küszöb spoiler +szemöldök.
2008.09.01. - 2010.01.31. http://nepitelet.hu/autok/kia/ceed_2006 ... valasztas/
Lajos
Adminisztrátor
Adminisztrátor

GregHozta wrote: Remélem tudsz majd csak bal hátsó kerékre fékezni, ha szükséged lesz rá, és nem törsz össze mást, vagy magadat... :futyul:
Az ESP nagyon jó dolog. Sokszor dolgozik észrevétlenül is. Főleg télen. Mindenki azt hiszi, hogy csak akkor avatkozik be amikor a műszerfalon is látja, pedig nem. A műszerfalon akkor látni, ha erősen és hosszan tart a beavatkozás. Kicsiket nem jelzi, hogy ne figyelj rá, és ne idegesítsen.
Volt olyan hogy ahol a Golfal télen elég sokat csúszkálva és meg meg kaparva tudtam csak elmenni, ugyanott fél óra múlva a Ceed-el mindenféle gond nélkül elmentem, és nem csúszott meg.
Eladva: Kia Ceed SW, Black Pearl, 1,6Crdi EX + P6 + P7 + P9 + Panoráma napfénytető + Gyári navigáció tolatókamerával.
Nyári: Gyári Kia alufelni 17collos, 225/45 R17 Michelin W Pilot Sport 4 XL gumik.
Régi nyári: Brock B34 alufelni, 225/40 R18 Dunlop SP SPORT MAXX RT gumik.
Télen: Gyári Kia alufelni 16collos, 205/55 R16 Michelin Alpin A5 91H gumik.
Kiegészítők: Oldalvédő gyári gumicsík, csomagtérajtó króm perem, kőfelverődés védő fólia, ajtókilincs belső védő fólia, csomagtérajtó perem védő fólia, ajtóélvédő fólia, belső piros led lábtérvilágítás, első lápa és ködláma kőfelverődés védő fólia. Gyári csomagtértálca. Sun-Set méretpontos árnyékoló, Thule Wingbar tetőcsomagtartó, 2014.05.07. - 2017.05.23
Képek: https://www.facebook.com/media/set/?set ... 202&type=3
https://www.facebook.com/media/set/?set ... 279&type=1
Videó: https://www.youtube.com/watch?v=eLGijHA ... e=youtu.be

Már csak emlék: Kia Pro Cee'd Black Pearl, 1,6Crdi EX + Elektromos csomag + Sport csomag. 17-es gyári alufelni. 2008.08.15.
2012.04.07. - 2014.04.19. http://www.youtube.com/watch?v=FgbyrTm4jig
Első autóm: Golf IV, grafit, 1.6 16V Edition +Angel Eyes első, és hátsó ledes lámpa, +Brock RC18 16"felni. 2002.09.10.
2006.04.01. - 2012.03.23. http://www.youtube.com/watch?v=tEMsvLyZ ... ure=relmfu http://nepitelet.hu/autok/volkswagen/go ... _6_kozul./
Réges régen: Kia Cee'd SW Cassa White 1.6 CVVT EX +Ecs. +Brock RC17 16-os alufelni +tolató radar +küszöb spoiler +szemöldök.
2008.09.01. - 2010.01.31. http://nepitelet.hu/autok/kia/ceed_2006 ... valasztas/
GregHozta
Adminisztrátor
Adminisztrátor

zst wrote:

igen....igazad van.....azoknak bizti kell esp ha olyan sebességet választanak jeges-havas úton, mint a 5th gear film 7. és 8. percében :pszt:
Remélem tudsz majd csak bal hátsó kerékre fékezni, ha szükséged lesz rá, és nem törsz össze mást, vagy magadat... :futyul:
zst
Teljesjogú tag
Teljesjogú tag

GregHozta wrote: Ezzal megintcsak nem értek egyet. Egy menetstabilizátor nem csak akkor kapcsol, ha állatkodsz (én akkor inkább ki is kapcsolom), hanem extrém körülmények között is.
Pl. - nem engedi elpörögni a kerekeket a havas, jeges úton.
- hirtelen sávváltás (pl. gyalogos lép eléd) során is irányítható marad az autó
- ha pl. jégen megcsúszik a kocsi hátulja, fékkel automatikusan visszahozza egyenesbe.

igen....igazad van.....azoknak bizti kell esp ha olyan sebességet választanak jeges-havas úton, mint a 5th gear film 7. és 8. percében :pszt:
Ηλίας
Adminisztrátor
Adminisztrátor

Tomi1973Wien wrote:

havas - csuszos hegyi szerpentines vezetesnel ereztem mar az ESP jotekony hatasat....
akkor majd felmegyek a Gellért-hegyre. :mrgreen:
GregHozta
Adminisztrátor
Adminisztrátor

zst wrote:

.......nem, nem az.....csak defenzív vezetéssel helyettesíthető, míg a téli gumi nem ;)
Ezzal megintcsak nem értek egyet. Egy menetstabilizátor nem csak akkor kapcsol, ha állatkodsz (én akkor inkább ki is kapcsolom), hanem extrém körülmények között is.
Pl. - nem engedi elpörögni a kerekeket a havas, jeges úton.
- hirtelen sávváltás (pl. gyalogos lép eléd) során is irányítható marad az autó
- ha pl. jégen megcsúszik a kocsi hátulja, fékkel automatikusan visszahozza egyenesbe.

Tomi1973Wien

ilias wrote: nem veszek, van. :pszt: De az Esp-t is csak egyszer sikerült beizzítanom és akkor is csak szándékosan jött össze, nem normálisan.

havas - csuszos hegyi szerpentines vezetesnel ereztem mar az ESP jotekony hatasat....

Image
zst
Teljesjogú tag
Teljesjogú tag

GregHozta wrote: Háááát. Azért Az ESP nem sz@r dolog. :gondol:

Ηλίας
Adminisztrátor
Adminisztrátor

GregHozta wrote: Ja... de akkor téli gumit se vegyél. ;)
nem veszek, van. :pszt: De az Esp-t is csak egyszer sikerült beizzítanom és akkor is csak szándékosan jött össze, nem normálisan.
tippmixkiller
Új fórumozó

Úgy néz ki belevágok ebbe az 1.6 CRDi EX Limited-be és lesz egy eladó Toyota Carina E 1.6os benzines gépem!? Bár Esp nincs benne és nem lettek a garanciális javítások elvégezve (szoftver frissítés a turbó miatt, féklámpa és csomagtartó rosdásodása , stb.), de azért megbízhatónak tűnik. Kérdés egyáltalán mennyire szükségesek ezek a garis javítások?
Nem felszereltség alapján választottam és megmondom őszintén azt sem tom minek kéne benne lennie egy 2007es EX limited felszereltségbe!?
Fent tartom h nem lehet kapni megbízható és jó állapotú ceedet 2milla alatt egy hónapja a neten!
ronroli
Új fórumozó
Autó felszereltsége: 1.4 benzines EX LIMITED

ilias wrote: á, csont felesleges. Trabiban meg a kocka Ladában sem volt.
értem, hogy mit írsz, fejlődni kell
ha valaki kifizeti, legyen neki olyan a gépben

bár azt nem tudom, hogy mertem beülni ladába, trabiba, wartburgba, daciába esp nélkül. ráadásul mindegyik esetet túléltem. (off)
1.4 SW EX limited 2008.03.
hyundai kedvelő, de reálisan gondolkodó
GregHozta
Adminisztrátor
Adminisztrátor

ilias wrote: á, csont felesleges. Trabiban meg a kocka Ladában sem volt.
Ja... de akkor téli gumit se vegyél. ;)
Ηλίας
Adminisztrátor
Adminisztrátor

GregHozta wrote: Háááát. Azért Az ESP nem sz@r dolog. :gondol:
á, csont felesleges. Trabiban meg a kocka Ladában sem volt.
GregHozta
Adminisztrátor
Adminisztrátor

ronroli wrote:...csak egy tapasztalatból eredő javaslat: nem kell ex (és ex limited) felszereltséget venned, semmi olyan nincs benne, ami valójában kell...
Háááát. Azért Az ESP nem sz@r dolog. :gondol:
ronroli
Új fórumozó

csomagtér rolót nekem is ellopták az autó mellől bp. legbekamerázottabb helye (zsinagóga) és állandó posztoló rendőr ellenére
az én autómnál is szó volt arról, hogy kereskedés veszi meg, használtban is kell utazniuk, hogy legyen eladásuk. külföldről is hoznak be használtat, az is előfordul, hogy a saját flottában eladottját hozza vissza. a roncsprémiumos korszakban egyes kereskedések többet adtak el külföldre, mint itthonra.

banki visszavettnél el kell kérni az első állapotfelmérő okmányt. az km-ben nem nagyon szokott hazudni. sok esetben banki tulajdont árul a kereskedés, ők csak közvetítenek közted és a pénzintézet között. hogy ne álljon sokat náluk, kívánatosabbá teszik a gépet... (esetleges módszereket nem írom le)
a hírdetés legalább nem ír szervízkönyvet. ha banki visszavett, lehet, hogy durcából nem adta le a volt tulaj. ez kiderülhet az első felmérésből. ha leadta és nincs meg, akkor jó eséllyel valaki füllent.

csak egy tapasztalatból eredő javaslat: nem kell ex (és ex limited) felszereltséget venned, semmi olyan nincs benne, ami valójában kell. a digitális klíma miatt nem tudsz rendesen párátlanítani (külső levegőt beengedi és nem gyengén zúg a ventillátor). légzsákok alacsonyabb szinten is megvannak (kivéve egy széria, az nagyon akciós volt), a kocsi értékét nálam ez adta. a szélvédő fűtése nevetséges, nekem ez nagyon hiányzott. benne volt, de gyenge. ülésfűtés no komment, egészségtelen.
nincs értéktartása, a gyár mindig tett valamit annak érdekében, hogy az újonnan vett autót pár hónappal később néhány százezerrel olcsóbban lásd valamilyen akcióban. 2millió alatt vegyél, fölötte drága akármilyen felszereltséggel.
GregHozta
Adminisztrátor
Adminisztrátor

tippmixkiller wrote:Kösz ronroli. Nem a km óra állása alapján akarok venni, de furcsa, h egy kia kereskedés előélet nélkül árul autót olyan autót ami még garis lehetne, persze ettől függetlenül korrektnek tünik minden. Bár igaz, h belgiumból behozottat is árul kiakereskedés...
Sztem nem drága a neten található hasonló paraméterű ceedek 10 %kal drágábbak. Én is inkább magánzótól vennék autót, de nagyon bujkálnak, alig talál az emberfia ilyen hírdetést. Belefutottam nem egy londoni előreutalos aztán majdjövökautotmutatniMagyarba hírdetésbe is. Az autopiacon is csak pár ladás és suzukis árul mostanság magánszemélyként.
Néztem egy másik banki visszavettet 2.2ért (http://www.hasznaltauto.hu/auto/kia/cee ... mu-5358060) de nagyon gyanús volt... légzsák takaró kupakok megpiszkálva, lengéscsillapító nyikorog, motortakaró és csomiba elhúzható kalaptartó nincs stb...
62.000km, és már nincs gumi a gázpedálon? :shock: :gondol:
tippmixkiller
Új fórumozó

Kösz ronroli. Nem a km óra állása alapján akarok venni, de furcsa, h egy kia kereskedés előélet nélkül árul autót olyan autót ami még garis lehetne, persze ettől függetlenül korrektnek tünik minden. Bár igaz, h belgiumból behozottat is árul kiakereskedés...
Sztem nem drága a neten található hasonló paraméterű ceedek 10 %kal drágábbak. Én is inkább magánzótól vennék autót, de nagyon bujkálnak, alig talál az emberfia ilyen hírdetést. Belefutottam nem egy londoni előreutalos aztán majdjövökautotmutatniMagyarba hírdetésbe is. Az autopiacon is csak pár ladás és suzukis árul mostanság magánszemélyként.
Néztem egy másik banki visszavettet 2.2ért (http://www.hasznaltauto.hu/auto/kia/cee ... mu-5358060) de nagyon gyanús volt... légzsák takaró kupakok megpiszkálva, lengéscsillapító nyikorog, motortakaró és csomiba elhúzható kalaptartó nincs stb...
ronroli
Új fórumozó

tippmixkiller wrote:Sziasztok!
1ébként találtam egy előélet nélküli autót 85ezer km-rel gyanúsan kopott kuplung pedállal (bal oldala 1/3da lekopott) és egy kicsit lyukacsos kormánnyal 12óránál. Kia kereskedés árulja Vácon szervizkönyv nélkül, de akkor is gyanús. Lehet h ezek a kopások normálisak ennyi kmnél?
Rendszáma LCK-121. Állítólag banki visszavett auto... véleményeket köszönöm.
erről írtam...
ne érdekeljen az előélete. ha nem értesz hozzá, vigyél egy szerelőt. ne papír alapján vegyél autót, hanem az autó alapján.

a kiámnál minden műanyag alkatrész gyanúsan hamar elhasználódott. valóban gyanús, de inkább a gyári beszállítók gyanúsak. tudom, ezen az oldalon nem túl szép ilyet írni, de ami gumi és műanyag egy ceeden, az vacak minőség (kivéve a műszerfal borítása). többek között ezekből lett elegem, zörgött, nyeszergett az egész beltér. egy új autótól nem ezt vártam.
használt közös nyomócsövest venni lutri, de már nem fél millió a javítása, számold ki a megtérülést. városban (7.5) és országúton (akár 5 is lehet) az 1.4 benzines jól fogyaszt, 110 felett zabál.

amit kinéztél, az szerintem drága.
banki visszavett autóval volt már tapasztalatod? például alkudhatsz.
magánembertől vegyél, nem kell mindent "tescoból" venni.
tippmixkiller
Új fórumozó

tippmixkiller
Új fórumozó

Sziasztok!
Ceed 1,6os dízel kombit keresek. Ha tud vki írjon!
1ébként találtam egy előélet nélküli autót 85ezer km-rel gyanúsan kopott kuplung pedállal (bal oldala 1/3da lekopott) és egy kicsit lyukacsos kormánnyal 12óránál. Kia kereskedés árulja Vácon szervizkönyv nélkül, de akkor is gyanús. Lehet h ezek a kopások normálisak ennyi kmnél?
Rendszáma LCK-121. Állítólag banki visszavett auto... véleményeket köszönöm.
GregHozta
Adminisztrátor
Adminisztrátor

ronroli wrote:volt egy emberke, aki a klubra hivatkozva elkérte az alvázszámom...
nem márkaszervizeltem, gondolom ez volt a baja
ellenben mindig tisztességesebb munkát végeztem a gépen, mint bármelyik szakértő műhelyben, hiszen nálam nem csak a következő ügyfél voltam
egyetlen sérülést sem fedtem el, teljesen vállalhatók voltak, árában is benne voltak
műszakilag hibátlan volt. talán az egy beteges szint, ha valaki csak mann szűrőt vesz (és nem gyárit, mert bizony a bárdiból (is) hordják a "gyári" szűrőt a márkaszervizbe), ez szervizkönyv nélkül persze semmit nem ért
az én hírdetésem teljesen korrekt volt, az autó is, na de hol a bizalom... és a hozzáértés

és az átverős hírdetés (ezek után sajnos) egy hibátlan gépezetet takar, pedig a sok okoskodó vevő megérdemli az átverést (lásd totalcar nemrég megjelent cikke)

hát ez volt...
Szerintem te nem hibáztál. Az a szemét, aki most ezeket elfedve árulja, és valaki meglepődve fogja tapasztalni, amikor elhajtják a szervizből. (megjegyzem már ESP-t is tettek bele :D)

Én sem örülök, hogy márkaszervizbe kell hordanom, de az elmúlt 4 évben csak ~130ezer forintot hagytam ott, amiért cserébe kaptam ingyen 2x új rádiót (lefagyott), 1x gyújtótrafót (a javítás idejére csereautóval), napszemüvegtartót (eltört), 2x stabpálcaszettet (kopogott), váltószoknya- (kiszakadt), és kormánymű (kopogott) cserét. (hirtelen ezek jutottak eszembe)

Nekem megéri... És még van 3év gondtalan autózásom.
ronroli
Új fórumozó

volt egy emberke, aki a klubra hivatkozva elkérte az alvázszámom...
nem márkaszervizeltem, gondolom ez volt a baja
ellenben mindig tisztességesebb munkát végeztem a gépen, mint bármelyik szakértő műhelyben, hiszen nálam nem csak a következő ügyfél voltam
egyetlen sérülést sem fedtem el, teljesen vállalhatók voltak, árában is benne voltak
műszakilag hibátlan volt. talán az egy beteges szint, ha valaki csak mann szűrőt vesz (és nem gyárit, mert bizony a bárdiból (is) hordják a "gyári" szűrőt a márkaszervizbe), ez szervizkönyv nélkül persze semmit nem ért
az én hírdetésem teljesen korrekt volt, az autó is, na de hol a bizalom... és a hozzáértés

és az átverős hírdetés (ezek után sajnos) egy hibátlan gépezetet takar, pedig a sok okoskodó vevő megérdemli az átverést (lásd totalcar nemrég megjelent cikke)

hát ez volt...
GregHozta
Adminisztrátor
Adminisztrátor

ronroli wrote:eladtam a ceedem
azóta lett szervizkönyve, garanciája

http://www.hasznaltauto.hu/auto/kia/cee ... km-5357449

ennyit a szervizkönyvről
és a sok barom vevőjelölt mennyit szövegelt érte, hát most kapnak
sérülése is volt, megcsinálták, oké... de akkor sem sérülésmentes
garázst sem sokat látott
legalább nem tekerték vissza
Ezekért nem vett most az ismerős cee'd-et... Tele a használt piac az ilyen hirdetésekkel...
csak ő ki lett okosítva, hogy mit kell nézni, illetve le lettek hívva a kinézett autók előélete... :S
ronroli
Új fórumozó

eladtam a ceedem
azóta lett szervizkönyve, garanciája

http://www.hasznaltauto.hu/auto/kia/cee ... km-5357449

ennyit a szervizkönyvről
és a sok barom vevőjelölt mennyit szövegelt érte, hát most kapnak
sérülése is volt, megcsinálták, oké... de akkor sem sérülésmentes
garázst sem sokat látott
legalább nem tekerték vissza
kalaszka
Új fórumozó

Sziasztok!

Kia Ceed vásárlást tervezek, és ebben kérném a segítségeteket.
2 millió körül szánnék rá, tehát aki tud megbízható autót, kérem jelezze.
Addig is valakinek ismerős ez az autó?
http://www.hasznaltauto.hu/auto/kia/cee ... us-5318788
GregHozta
Adminisztrátor
Adminisztrátor

Ramseseinhorn wrote:Sziasztok!

Ezt a kocsit nézegetem, ismerős-e esetleg valakinek?

http://www.hasznaltauto.hu/auto/kia/cee ... ul-4971860

Előre is köszönöm.
Kollégám is nézte. Meg akarta venni, de mikor utánajártam, felhagyott vele...
2010. május 12-én, 51.231 km-nél cserélték benne a fékmunkahengert és a stabilizátor pálcát
2011. novemberében pedig már 122ezer van benne

...másfél év alatt 71ezer kilométer kicsit sok egy 1.4-es autóban :roll:
Post Reply